🌟سلام وعرض ادب خدمت همه عزیزانی که پیام ما رو دریافت میکنند.
پیشکش به تو🌹
باشد که معجزه ی شکرگزاری درهای دنیای نوینی را بر تو بگشاید و برای تمامی سالهای زندگی ات شادمانی به ارمغان آورد.🙏❤️
سپاسگزاری 🙏 خواسته ی خداوند برای تو و تمامی جهان است.
با ژرفترین سپاسگزاریها از کسانی که در طول سده ھای گذشته حقایق زندگی را کشف کردند و آنان که نوشته ھایشان را بر جای گذاشتند تا ما در زمان مناسب و با تیزبینی کشفشان کنیم.
لحظه ای که به گونه ای وصف ناپذیر زندگی را دگرگون میکند، لحظه ای که ما چشمی داریم برای دیدن و گوشی برای شنیدن!
آیا معجزه ی شکرگزاری را باور دارید؟
" کسانی که به معجزه ی شکرگزاری اعتقاد ندارند، آن را نمییابند"
👇👇👇👇👇
۱. چگونه با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب خاطرات تلخ، افکار منفی و ترسهای خود را برای همیشه از یاد ببریم ؟...
۲. چگونه احساس بی انگیزگی ، عدم اعتماد به نفس ،افسردگی ،وپرخاشگری خود را درمان کنیم ؟
۳. چگونه با استفاده از شکرکزاری و قانون جذب همسر دلخواهم را جذب کنم ؟
۴. چگونه همسرم را با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب شیفته خود کنم ونگران از دست دادنش نباشم ؟
۵. چگونه با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب خانه ی دلخواه ،ماشین وثروت دلخواه را جذب کنم.؟
۶. چگونه با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب فروش خود را در ماه چند برابر کنم ؟
٧. چگونه با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب سلامتی خود یا عزیزانم را جذب کنم.؟
٨. چگونه با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب مشکلات خود را حل کنم.
هر گونه سوال و ابهامی در مورد دوره و یا انجام تمرینات را به آیدی زیر ارسال فرمایید .
آیدی:
@Masoumeh_Re
لطفا به دوستان خود نیز اطلاع رسانی کنید :
شروع دوره وقتی به حد نصاب 100 نفر رسید.
🌹🌹🌹بهترين نوع هدف گذارى را داشته باشيد.
خيلى سريعتر از سال هاى قبل به خواسته ها و اهدافتون دست پيدا كنيد و...
https://t.me/joinchat/AAAAAEQnkE6BaNzN6Nl57g
اگر به معناى واقعى به دنبال زندگى رويايى خود هستيد يا به هر نحوى ميخواهيد زندگى خود را هزاران برابر بهتر از الان كنيد و يا سردرگم هستيد و نميدانيد از كجا شروع كنيد اين دوره دقيقا همان چيزى است كه شما ميخواهيد.