2777
2789

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1392203/دوره-28-روزه-شکرگزاری-دوره-ای-که-شادی-و-امید-را-مهمان-دلهای-بی-قرارتان-می-کند

آنجا که مهر شما را فر امیخواند آنجا روان شوید.

🌟سلام وعرض ادب خدمت همه عزیزانی که پیام ما رو دریافت میکنند.

پیشکش به تو🌹

باشد که معجزه ی شکرگزاری درهای دنیای نوینی را بر تو بگشاید و برای تمامی سالهای زندگی ات شادمانی به ارمغان آورد.🙏❤️

سپاسگزاری 🙏 خواسته ی خداوند برای تو و تمامی جهان است.

با ژرفترین سپاسگزاریها از کسانی که در طول سده ھای گذشته حقایق زندگی را کشف کردند و آنان که نوشته ھایشان را بر جای گذاشتند تا ما در زمان مناسب و با تیزبینی کشفشان کنیم.

لحظه ای که به گونه ای وصف ناپذیر زندگی را دگرگون میکند، لحظه ای که ما چشمی داریم برای دیدن و گوشی برای شنیدن!

آیا معجزه ی شکرگزاری را باور دارید؟

" کسانی که به معجزه ی شکرگزاری اعتقاد ندارند، آن را نمییابند"

👇👇👇👇👇

۱. چگونه با استفاده از  شکرگزاری و قانون جذب  خاطرات تلخ، افکار منفی و ترسهای خود را برای همیشه از یاد ببریم ؟...

۲. چگونه احساس  بی انگیزگی ، عدم اعتماد به نفس ،افسردگی ،وپرخاشگری خود را درمان کنیم ؟

۳. چگونه با استفاده از شکرکزاری و  قانون جذب همسر دلخواهم را جذب کنم ؟

۴. چگونه همسرم را با استفاده از شکرگزاری و قانون جذب شیفته خود کنم ونگران از دست دادنش نباشم ؟

۵. چگونه با استفاده از شکرگزاری و  قانون جذب خانه ی دلخواه ،ماشین وثروت دلخواه را جذب کنم.؟

۶. چگونه با استفاده از شکرگزاری و  قانون جذب فروش خود را در ماه چند برابر کنم ؟

٧. چگونه با استفاده از  شکرگزاری و  قانون جذب سلامتی خود یا عزیزانم را جذب کنم.؟

٨. چگونه با استفاده از شکرگزاری و  قانون جذب مشکلات خود را حل کنم.

هر گونه سوال و ابهامی در مورد دوره و یا انجام تمرینات  را به آیدی زیر ارسال فرمایید .

آیدی:

@Masoumeh_Re

لطفا به دوستان خود نیز اطلاع رسانی کنید :

شروع دوره وقتی به حد نصاب 100 نفر رسید.

🌹🌹🌹بهترين نوع هدف گذارى را داشته باشيد.

خيلى سريعتر از سال هاى قبل به خواسته ها و اهدافتون دست پيدا كنيد و...

https://t.me/joinchat/AAAAAEQnkE6BaNzN6Nl57g

اگر به معناى واقعى به دنبال زندگى رويايى خود هستيد يا به هر نحوى ميخواهيد زندگى خود را هزاران برابر بهتر از الان كنيد و يا سردرگم هستيد و نميدانيد از كجا شروع كنيد اين دوره  دقيقا همان چيزى است كه شما ميخواهيد.

خواهش میکنم با تمام وجودتون در این دوره حضور داشته باشید.

به شما قول میدهم که اگه دانشی که در این مسیر بدست میاورید رو عملی کنید اتفاقات شگفت انگیزی در انتظار تک تک شماست زیرا دانش یک گنج هست وعمل کردن کلید اون👌

حتی برگ درخت هم بدون اذن الله به زمین نمی افته پس قطعا شما بی دلیل اینجا نیستید و خدای رحمان خواسته زندگی شما رو دستخوش تحولات چشمگیری کنه وگرنه  انتخاب نمیشدید.  پس این فرصت زندگی روبسادگی فرصت های گذشته ازدست ندید.🙏

و حتما حتما حتما کار خوب یا عمل شایسته ای انجام دادید که به این کانال دعوت شدید چون تو این دنیا هیچ چیزی تصادفی نیست.👍👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدین عزیزم. وقتی به حد نصاب 100 نفر رسیدیم انشاءالله شروع میکنیم

وقتی جمع زیادی تو مسیر مشترکی قرار میگیره انرژی جمعی هم بر ما و روند خواسته هامون تاثیر میزاره.