2777
2789
عنوان

برا مدارک بسیج یا گواهینامه بسیج😐

719 بازدید | 21 پست

بخدا شرمنده‌ شمام انقد تاپیک نامربوط میزنم تو نینی سایت🙏

من یادمه دانش اموز بودم عضو بسیج بودم ولی فعال نبودم.دوره متوسطه دوم هم فقط یادمه عضو شدم.اونم فعال نبودم.الان نمیدونم از کجا گواهی مدرکی چیزی گیر بیارم.

اگر اطلاع دارید ممنون میشم بگید. جایی ندارم بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔نمیخوام عضو شم. برا اینکه برم مصاحبه،بگم من عضو بودم اینم مدرک.انگار امتیاز داره. جایی نیس ک من بر ...

هر ۱ سال دو امتیاز داره

البته بیشتر از ۶ امتیاز هم نمیدن. یعنی چه ۱۰ سال عضو باشی چه ۳ سال تهِ امتیازش ۶ هست

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
اونا بسیج دانش اموزیهبا بسیج فعال فرق دارهولی برو پایگاه بسیج

شما دانشجو فرهنگیانی اگ اشتباه نکنم. حالا اگ چیزی میدونین ممنون میشم کمک کنید. یه فرمی بود ک باید میبردم میدادم اموزش پرورش. توی اون فرم نوشتم بسیج دانش اموزی. اگر مدرکی پیدا نکنم،بنظر شما ممکنه بگن دروغ گفتی؟🥲برام دردسر میشه نه؟

ای بابا.من توی اون فرمی ک بردم دادم اموزش پرورش نوشتم.نکنه فکر کنن خواستم دروغ بگم یا کلک بزنم

خب ازت سوال کردن بگو همینطوری عضو بودم فعال نبودم خودشون میدونن دیگه اون نه تاثیری داره نه مدرکش مهمه

شما دانشجو فرهنگیانی اگ اشتباه نکنم. حالا اگ چیزی میدونین ممنون میشم کمک کنید. یه فرمی بود ک باید می ...

فکرنمیکنم، تهش مدرکی نداشته باشی امتیازشو لحاظ نمیکنن

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.