من خیلییی خونریزی دارم چیکار کنم؟؟ بارهنگ و نعنا خوردم اثر نمیکنه ، بعد از حدود ۹ ماه پریود شدم خیلیی شدیده خونریزیم و پررنگه ، با اینکه ۱۸ سالم هست ولی خیلی خون میاد ازم😭
یا خداا.حتما حتما برو دکتر سونو بنویسه برات.شاید کیست یا فیبروم اینا داری
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
اگ بعد 9 ماه پریود شدی ی مشکلی هس برا خونریزی و اینام سریع تر ب ی ماماا مراجعه کن تا مشکل نشده...
کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
ببین من خودم تا سالاد اولویه ، زرشک ، آب غوره ، سرکه ، سس قرمز میخورم سریع پریود میشم برای همین بعد از این ۹ ماه اینا رو پشت سر هم خوردم اینجوری شدم ، تو هم اگه میخوای پریود کامل بشی امتحانشون کن ....