2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8653 بازدید | 265 پست
ینی هنوز مونده؟؟؟؟؟هنوز باید بکشم؟؟؟؟؟؟؟توروخدا نگو اینو.من دیگه تحمل ندارم کشش ندارم بخدانگو ک باز ...

تا دل نکنی همینه

متاسفانه

کسی که پونزده سال روال زندگیش این بوده، یه اشتباه یا لغزش نداشته که بعدش به اشتباهش پی ببره و بیفته دنبال تغییر و تحول و بهبود زندگیش

و خدا برای من کافیست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم طلاق نگیر مگ به این راحتیه

راحت نبوده برام جدایی.راه سختیو اومدم تنهایی هم اومدم کل مسیرزندگیمو

شریک زندگیی ک ازهمه چیم گذاشتم براش نه همراه بود ن هم سر نه هم قدم.فقط جسمش بود ن فکرش ن احساسش ن دلش نه هیچی...فقط غذامیخواست و لباس تمیز و سکوت من سکوت من سکوت من

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
یچیزی میگم و فحشای همه‌تونو به جون میخرمهمه شمایی که میگین اون خیانت کرده چطور باش موندی...خودتون چط ...

کی گفته همه مردها 

پس چرا ازدواج می‌کنید اگه میدونید همه خیانتکارن 

ذات  و لقمه ای که طرف میخوره مهمه عزیز من اصلا همه رو با هم نسوزون 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
خدا بهت صبر و آرامش بده 😔🙏خودتو کلا بکش بیرون از رابطه سمی خیانتکار همیشه خیانتکار میمونه و ترک هم ...

کاری ک بامن کردبارها و بارها...

ممنونم عزیزم 

دوستم مثل تو بود اما اون خیانت رو جلو چشمش دید یکروز بیصدا اومد خونه دید تو اتاق خوابش شوهرش با زن د ...

ولی خدای من

چقدر سخت......

چقدر ی شخص میتونه اشغال باشه خدا

اخه چرا ...

خوشبحالش ک بااین همه سختی تونسته پا رودلش بذاره بره پی زندگیش و زندگیشو ساخته

کاش خدا بهم کمک کنه بتونم 

برام دعا کن توروخدا 

چند مورد دیدید

میدونم بعدش چه حرفی زده میشه ولی میگم

از سرزنش نمیترسم

قضاوتِ دیگران هم برام اهمیت نداره

شغلم ایجاب میکنه با افراد خیلی زیادی آشنا بشم و متاسفانه هیچ استثنائی وجود نداشته

حتی کسایی که توانِ جذبِ جنس مخالفو ندارن، یعنی به اصطلاح بی سرزبون و خجالتی هستن، اونا هم  متاسفانه رابطه با خانم‌های بزینسی رو امتحان کردن، براشون یه تجربه‌س، خودشون اصلا حس منفی بهشون دست نمیده، توی ذاتشونه

اون « یک فرصت دیگه» کوفتی شماها کی تموم میشه؟؟؟وقتی ایدز گرفت؟ هپاتیت گرفت؟ سکته کرد؟ سرطان دهانه رح ...

وای نگووووووووو

نگو ایناروو

من چجوری بهش فرصت بدممممم

هیچوقت نمیتونم

نمیتوتم اصلا به بخشیدن فکرکنم.ب برگشتن ب اون رابطه به اون خونه ب اون زندگی...

من ب هیچی جز اینده نمیخوام فکرکنم.توروخدا افکارپریشونمو بیشترازاین پیچیده نکنین.

چجوری ی فرصت بدم وقتی فرصتی نمونده؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی ندارم چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونم بعدش چه حرفی زده میشه ولی میگماز سرزنش نمیترسمقضاوتِ دیگران هم برام اهمیت ندارهشغلم ایجاب میک ...

الان من ی سوال دارم 

مثلا کسی که هر شب با همسرش رابطه داره و ساعت کاریش هم از ی ساعت مشخص تا ی ساعت مشخصه بعد نمیتونه اصلا کارو بپیچونه 

بعد دوست و رفیق بازی هم نمیکنه حتی برنامه های مجازی هم نداره چون خوشش نمیاد و میگه باعث دور شدن از دنیای واقعی و زندگی کردن میشه 

روزای تعطیل و وقت های آزاد همش با خانوادشه اصلا هیچ وقتی برای دیگران نمیزاره و سفر و ماموریت و .... مجردی نداره 

این کجا می‌تونه با کسی باشه ؟

واقعا برام سوالع 😳😳😳🤔🤔🤔

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
جمله های اولتو من میترسیدم بگم ولی حرفای منم هس..فقط فکرمیکردم ک ممکنه این فکر و حرف براثر زندگی باا ...

چون گفتی هنوز عاشقش هستی من گفتم بهش فرصت بده

من نهاز گذشتهٔ تو اطلاع دارم نه از حسی که توی قلبت هست

فقط چون اسمِ عشق اومد، گفتم پس ارزشِ بخششو داره

اگ خودت میدونی بخشش ممکن نیست، پس تصمیمی ک میدونی درسته رو بگیر

ولی اون حرفم عین حقیقت بود، کسی ک نمیخاد باور کنه رو هیچوقت نمیشه متقاعد کرد

اینم کامنت آخرم بود

تورو خدا باهم بحث و جدل نکنین 

خانما اقایون

من ب کمکتون نیازدارم توروخدا باهم درمورد طرز تفکرات متفاوتتون بحث نکنین.من همه ی نظراتو میخوام.توروخداباهم دوست باشین من بتونم ازهمتون ازنظراتتون ی کمکی بگیرم

من حالم بده توروخدا یکم اروم باشین

چون گفتی هنوز عاشقش هستی من گفتم بهش فرصت بدهمن نهاز گذشتهٔ تو اطلاع دارم نه از حسی که توی قلبت هستف ...

ممنونم نظرت برام قابل احترامه 

ممنونم ک نظرتو گفتی و حرفامو خوندی عزیز

الان من ی سوال دارم مثلا کسی که هر شب با همسرش رابطه داره و ساعت کاریش هم از ی ساعت مشخص تا ی ساعت م ...

خواهر عزیزم

من و شما یهروزی مجرد بودیم

مدرسه رفتیم، دانشگاه رفتیم

یادمونه توی مدرسه چقد سخت میگرفتن بهمون، توی خابگاه چقد ساعت ورود و خروجمون کنترل میشد

خانواده چقد مراقب بودن، خیلی از آزادیهارو نداشتیم

اما تو به من بگو، باوجود همهٔ اون محدودیتها که برای یه دختر نوجوون ایجاد میکنن، اگه میخاستیم غلطی بکنیم، میتونستیم یا نه؟

آزادیهای یک مردِ ۳۵ ساله هزاران برابر بیشتر از یه دختره

اگ دختره میتونست، اون آقا ۱۰۰۰ برابرش رو میتونه

خودتو با عقلت تنها میذارم

ایشالا ک من اشتباه کردم، آمین آمین آمین

خدانگهدارتون

ولی خدای منچقدر سخت......چقدر ی شخص میتونه اشغال باشه خدااخه چرا ...خوشبحالش ک بااین همه سختی تونسته ...

درسته...فکر نکن براش راحت بود خیلی خیلی سخت بود اما تحمل کرد هر چند سخت گذشت ولی گذشت ..‌تازه شما اینقدر پشت دارید همه حاظرن کمکت کنن اون پدرشم پشتش نبود کسی رو هم نداشت خواهرا و برادرش دنبال زندگی خودشون بودن... اما. شروع کرد ... و الان خیلی موفقه ... و خوشحاله ک زود فهمید ...  باید فکر کنی با خودت ک میتونی خیانت رو تحمل کنی یا ن ...اگر اینطور ک میگی عاشقشی و اصلا نمیتونی پا رو دلت بزاری پس باید تحمل خیانتهاش رو هم داشته باشی چون ادم خائن مثل معتاد میمونه نمیتونه ترک کنه... اخرش یک جاش میلنگه.... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
تورو خدا باهم بحث و جدل نکنین خانما اقایونمن ب کمکتون نیازدارم توروخدا باهم درمورد طرز تفکرات متفاوت ...

عزیز من 

عشقی که باعث نابودی خودت  چه جسمی چه روحی بشه فاقد ارزشه 

عشق آنقدر ارزش داره که به نظرم نباید برای کسی که آنقدر وقیح و نامرده براش خرجش کنی 

بعضی عشق ها حماقتن حماقت 

عمه من به خاطر عشق بیست و شش سال از زندگیشو به باد داد الان اون موندو ی جسم داغون ی روح داغون 

مرده راحت الان بچه هم داره با نفر دوم 

پس بازم میگم تو خیانت فرصت دادن حماقته و اشتباه 

فقط توکل کن به خدا و تصمیمتو بگیر عزیزم 

انشالا که بهترین ها برات رقم بخوره 🙏🙏