2777
2789

😐دو روزه زدم امروز همش تیغ تیغی دراومده باز اگ ژیلت بزنم از درد میمیرم و خون میاد چون خیلی موهاش کمع و کوچیکه با موم هم ک نمیشع کمه 

چیکار کنم دقیقا؟؟؟ 

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم الهی به پای هم پیر شین منظورم اینه تو عقد میخواد ازت یا نه اصلن دوس پسرته

خدانکنه عزیزم اره اگ تاپیکام بخونی متوجه میشی چقد سرش سختی کشیدم و خودکشی و درد. وو

تو عقد نیستیم 

دوس پسرمه ۴ساله باهمیم میدونم کارم اشتباهه اما نمیتونم بزارم بره..  

خدانکنه عزیزم اره اگ تاپیکام بخونی متوجه میشی چقد سرش سختی کشیدم و خودکشی و درد. ووتو عقد نیستیم دوس ...

خوب عزیزم منم تقریبن موقعیت شما رو دارم که ترس از دست دادنش رو دارم 

از طرفی رابطه میخواد 

از طرفی ندم میترسم بره با یکی دیگه 

چیکارکنم به نظرت

خوب عزیزم منم تقریبن موقعیت شما رو دارم که ترس از دست دادنش رو دارم از طرفی رابطه میخواد از طرفی ندم ...

🥲نمیدونم چقد دوسش داری من خیلی دوسش دارم جوری حاضر بودم بمیرم ولی اون بمونه واسه همین کسی ک جونشو میده هرچی میخاد قبول میکنم🥲بنظر خودمم اشتباهه انقد وابسته شدن ب یکی ولی چاره ای ندارم دیگه 

تو چن ساله باهاشی؟

🥲نمیدونم چقد دوسش داری من خیلی دوسش دارم جوری حاضر بودم بمیرم ولی اون بمونه واسه همین کسی ک جونشو م ...

دو ساله عزیزم 

میگه منو درک کن 

رابطه میخواد 

منم دخترم ببخشیدا از جلو میترسم