2777
2789

تایپ کردم ک قفل کردن

عزیزم گفتم ولی وقتی بخوره دیگه گفتن ب شما چ ارزشی داره تو ذهن اون موندخ دیگه تا بچه اس و نمیتونه ب از خودش محافظت کنه وظیفه شماست مواظبش باشینـ

انقد نگین بهش اموزش دادیم عزیزم ۷سالشه یه مرد ۴۰ساله تو استخر بهش دست درازی کنه بیاد بهت بگه چیکار میکنی مگه؟؟

میذارن قشنگ کار از کار میگذره بعد میگن عههه من آموزش داده بودم که ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم تاپیک؟؟؟

خطاب اسی اون تاپیک:نکنین اونکاروبخدا به والله که بزرگ بشه یادش میاد یادش میمونه عذاب وجدان میگیره 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
انقدر اعصابم خرد شد به حاشیه رفت تاپیک موضوع اصلی همون دست درازی بود

خیلی عجیب بود حرفای خانومه میگه من بهش اموزش دادم اگه کسی بهت دست زد بیاد بهم بگه خب وقتی دست بزنن و ذهن بچه رو خراب کنن بیاد بهت بگه چ ارزشی داره میتونب چیکار کنی 

خیلی عجیب بود حرفای خانومه میگه من بهش اموزش دادم اگه کسی بهت دست زد بیاد بهم بگه خب وقتی دست بزنن و ...

دقیقا 

بچه ۷ ساله نمیتونه همون لحظه از خودش دفاع کنه 🥲 حالا پدربزرگ هم میگیم عالی ولی هیچ دختر ۷ ساله ای از این نظر مستقل نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کدوم تاپیک؟؟؟خطاب اسی اون تاپیک:نکنین اونکاروبخدا به والله که بزرگ بشه یادش میاد یادش میمونه عذاب وج ...

یه خانوم دخترشو با پدر بزرگس فرستاده استخر با سانس مردا شوهزش گفته نباید این کارو میکردی گفت شوهرم حق داره اینو بگه گفتیم اره خب بلاخره همه مردن و ادم مریضم زیاد میگه من اموزش دادم بهش اگه کسی بهش دست زد بیاد بگه

خب اصلا اومد گفت میتونی چیکار کنی ذهن بچه رو پاک میکنی یا مرده رو میری پیدا میکنی و جرواجرش میکنی 

ولی به نظرم استارتر خیلی گنگ تعریف کرد ،مثلا این که کیا بودن ،ایا مادرشون هم بوده ،مثلا ما بارهاشده تو استخر باغ خب بچه ها با بزرگترها رفتن تو آب با لباس مناسب ،مشکلی پیش نیومده خب پدر مادرا هم حواسشون بوده همه جوره ،منم خیلی جنسیتی نگاه نمی‌کنم قضیه رو ولی از لحاظ خطر ناک بودنش خطرناکه خدایی نکرده یهو یه لحطه پدر بزرگ حواسش نباشه سر بچه بخوره به جایی یه بره زیر آب 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دقیقا بچه ۷ ساله نمیتونه همون لحظه از خودش دفاع کنه 🥲 حالا پدربزرگ هم میگیم عالی ولی هیچ دختر ۷ سال ...

بلاخره ادم یه وقت داره شنا میکنه یهو حواسش پرت میشه و همخ با ماید هستن بلاخره دختره و خیلی چیزارو دیگه متوجع میشه کلا درست نبود

ولی به نظرم استارتر خیلی گنگ تعریف کرد ،مثلا این که کیا بودن ،ایا مادرشون هم بوده ،مثلا ما بارهاشده ...

اخه بهش میگفتن باید سانس خانوما میرفت نگفت نه اگه اینجوری بود ک میگفت شخصیه

البته ک مطمینم نیستم ولی اینجوری گفت بلاخره

یه خانوم دخترشو با پدر بزرگس فرستاده استخر با سانس مردا شوهزش گفته نباید این کارو میکردی گفت شوهرم ح ...

اخ گفتی

نمیخوام پشت اون مادره حرف بزنم درکل 

من ۴سالگیم داره یادم میاد چه برسه ۷ساله

متاسفانه کم کم اینم داره عادی سازی میشه

پدرو برادرام رفته بودن استخر یه دختریو میبینن که پدرش اورده بودتش 

میگفتن دختره کلاس دوم بوده دیگه ادامش بماند ولی دلم به حال اون دختربچه ها میسوزه😔💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اخه بهش میگفتن باید سانس خانوما میرفت نگفت نه اگه اینجوری بود ک میگفت شخصیهالبته ک مطمینم نیستم ولی ...

اصلا اسختر بیرون نبوده که سانس خانما آقایون باشه ،استخر  شخصی بوده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اخ گفتینمیخوام پشت اون مادره حرف بزنم درکل من ۴سالگیم داره یادم میاد چه برسه ۷سالهمتاسفانه کم کم این ...

ادم مریض خیلی زیاده واقعا دیگه نباید ب هیشکی اعتماد داشت

اصلا اسختر بیرون نبوده که سانس خانما آقایون باشه ،استخر شخصی بوده

پس اون همه داستان بود چرا نگفت من ندیدم بگه شخصی بوده 

همون شخصیم خوب نیست ولی باز خیلی بهتر از عمومیه و خطرش کمتره قطعا

اخه بهش میگفتن باید سانس خانوما میرفت نگفت نه اگه اینجوری بود ک میگفت شخصیهالبته ک مطمینم نیستم ولی ...

باشه ولی استخر خصوصی ویلا بوده گویا

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop