2777
2789

دوست دارم به زمان کودکیم برگردم دوست دارم از زمان نوجوانیم تا الانمو پاک کنم و برم وقتی هفت سالم بود،خیلی سخته دوست داشته باشی بری و بر نگردی اما گیرت بچت باشه،سخته بخوای بمیدی و بگی خدایا نمیرم بخاطربچم،سخته بگی طرفت بمیره و چشمت به چشم پسرت بیفته نخوای بمیره،سخته بخوای طرفت بمیره اما بخاطر خاطره های قشنگی که باهم داشتین نخوای بمیره ووووووو هزار تا کش مکشی که با خودت داری وخیلی  سختت باشه،

دقیقا حال الان منو داری خواهر

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی باید زمان بگذره ، گاهی باید بری اسیر روزمرگی بشی تا شاید ی ذره اروم بشی

چه روزمرگی عزیزم وقتی طرفت هر روز باهاته میدونی درد کجاس ؟اونجاس که طرعت نفهمه چقدر ازارت میده وقتیه که طرفت حق بجانب باشه وابراز ݝم کنه ونفهمه که رعتارخودشه که منو افسرده کرده