2777
2789
عنوان

چقد پسرای ایرانی مادر پرستن

156 بازدید | 14 پست

پسره اینستا نوشته زنمو بخاطر بی احترامی ب مادرم طلاق دادم مهرشم دادم اما بعدن فمیدم تقصیر مامانمم بوده اما باز بیخیال!

بعد همه زیرش کامنت زدن ای ول خوب کردی زن زیاده ننه یکی

برا همینع تو ایران هنه دنبال بچه پسرن دخترشون باید اسیر ی مرد فدایی مامانش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13791200/%d8%a8%d8%a7-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%87-%d

بچها این تاپیک راجب مهمونی نیومدن و اینا از شوهرمه 

توروخدا پاکش کنید گزارش بزنید پاک شه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

طوری نیست معمولا زن دومشون یه سلیطه ای در میاد که مامانه و پسره رو با هم میخوره و حق زن اولی رو هم از ته حلق اینا می‌کشه بیرون😂

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

دو نسل بعد درست میشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

رلم اینجوریه ک پسر بزرگه و مامانش کلی وابستشه و روش حساسه ینی کارایی ک شوهرش نمیکنه از این انتظار داره مثل هرشب پیاده روی ، خرید و ...

کلا مادره از پسرش دیگش قد این انتظار نداره و جوری شده رلم فک میکنه اینا وظیفشه 

دقیقا

اینم به خاطر اینه که اکثر این خانوما از پدر و شوهرشون محبت و نازکشی ندیدن و پسرشون رو وابسته خودشون بار میارن تا اون محبت هایی که دریافت نکردن رو بهشون بدن...یه نوع عقده و کمبوده دیگه 

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛