2777
2789
عنوان

زندگیه کارخونه دارا چجوریه

354 بازدید | 11 پست

یا اینا نمایشگاه ماشین دارن

موقع خرید ب قیمت جنسای فروشگاه مث ما ۳۰بار نگاه میکنن ؟

چجوری پولدارا نسل اندر نسل پولدارن بجز ارث بردن بنظرم هوش اقتصادی دارن ؟

خوشبحال زنشون چه شانسی دارن حاضر آماده استفاده میکنند بعد ما باید ازصفر شروع کنیم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی بابام انقدر وصعش خوبه شرکت نفتیه 

اما با این همه سرمایه که داره بچه هاش درسخون و زبده 

حیاط خلوت رو پر اب میکرد که دخترش پوقع درسخوندن توش قدم بزنه خابش نگیره

اخرش دخترش پزشکی قبول شد 

پسرش کنتر درسخون بود تولیدی تجهیزات پزشکی 

زنش یه جا باکلاس حسابداره 

یعنی به پول اینا نیاز نداره اما بازم تلاش میکنن 

جالب اینجاس خرج بیخود هم نمیکنن یا بخوان مدام لباس بخرن و ارایشگاه و ...

انگار زندگیشون هدفهای مهتری از خودنمایی داره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوشبحال زنشون چه شانسی دارن حاضر آماده استفاده میکنند بعد ما باید ازصفر شروع کنیم

میخاستم بنویسم اینم . الان توهمین سایت خیلیا عروس پولدارا شدن ک شاید از عروس ی خونواده کارگر هم امتیازش کمتر باشه فقط شانسه شانس

والا هرچی پولدارتر حسابگروخسیس تر، بعدم با وضع الان کسی جز ارث اونطوری ک فکر میکنی پولدار نمیشه، اونام درگیر طمع میشن، بهترین حالتش اینه ک زندگی براشون پوچ میشه چون حسرتی ندارن همه چیز تجربه کردن

میخاستم بنویسم اینم . الان توهمین سایت خیلیا عروس پولدارا شدن ک شاید از عروس ی خونواده کارگر هم امتی ...

دقیقا خیلی ها خشگلن نه شوهر پولدار دارن نه شوهر خوش اخلاق 

به نظرم خدا از عمر کم کنه به شانس اضافه کنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دایی بابام انقدر وصعش خوبه شرکت نفتیه اما با این همه سرمایه که داره بچه هاش درسخون و زبده حیاط خلوت ...

خیلی موافقم ب پولش نیاز ندارن اما کار میکنن بکوب لباس میخرن کم اما مارک ن مث ما ب دستفروشا حمله میکنیم اخرم لباسه دستگیره میشه 

😁

والا هرچی پولدارتر حسابگروخسیس تر، بعدم با وضع الان کسی جز ارث اونطوری ک فکر میکنی پولدار نمیشه، اون ...

طفلک بچهای خونواده های بی بضاعت ک ارثی در کار نیست . دقیقن همینه ی همسایه خالم داشت فوق مایه بعد سبزی میشست یک لاخ عا فقط یک شاخه سبزی میرف تو سینک جم میکرد میگف حیفه بعد غذا قاشق میشمرد میریخت حالا خوبه ولی قناعت اما ما اینجور نیستیم میگیم ی سبزی چ ارزشی دار

دقیقا خیلی ها خشگلن نه شوهر پولدار دارن نه شوهر خوش اخلاق به نظرم خدا از عمر کم کنه به شانس اضافه کن ...

هیچ عدالتی وجود نداره همه مرگو تجربه میکنن اما همه زندگی نمیکنن💔