2777
2789
عنوان

نماز صبح های شگفت انگیز من !

4248 بازدید | 23 پست

جدیدا اذان صبح خیلی زود هست من وقتی تا یک و نیم بیدارم میگم یه ساعت دیگه ام روش بذار نماز بخونم بعد بخوابم 😅

خلاصه به کل کائنات فکر میکنم تا زمان بگذره و خوابم نبره 

حالا بیدار موندن یه طرف و چگونگی وضو گرفتنم باز داستان داره !

شوهرم کلا جدا می‌خوابه تو پذیرایی و من و دخترم تو اتاق خواب دخترم میخوابیم  قاعدتا برای گرفتن وضو و طهارت باید رفت سرویس که دربش داخل پذیراییه و با توجه به میزان شدت خشم و عصبانیت شوهرم مطلقا غیر مجازه ! چون حتی با صدای راه رفتن آدم هم بیدار میشه چه رسد به باز کردن شیر آب ! 

مثل انسان های نخستین یه لیوان آب و یه سطل داخل اتاق دارم همین بغل پا میشم وضو میگیرم یه نماز یواشکی و بیصدایی میخونم که نگم براتون ! 

تازه تو تاریکی همش استرس دارم دخترم بیدار نشه ببینه و بترسه ! کلا اسیر شدم 😂

چقدر زندگی تو خونه پدری عالی بود قدرش نفهمیدم نماز صبح اگر یه روزی میخوندم انقد سر و صدا میکردم تازه مامان و بابا با چه کیفی نگام میکردن قشنگ عشق میکردن ! حالا شبیه دزدها نماز صبح میخونم ! مورد داشتیم یادم نبوده داخل اتاق چادر نمازم بذارم یه شب با پتو نماز خوندم چون جرات رفتن بیرون از اتاق نداشتم ! 

خصوصا الان که به خاطر تابستون خیر ندیده ۶ صبح میره سر کار خدا نکنه با یه صدایی بیدار شه تمام روز بعد و روزهای بعد به عنوان قاتل بروسلی معرفی میکنه !

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگ تعریف کردید دست به قلمتون قشنگن 🤭😂میدونم خیلی سخته . منم مثل اینکه باید قدرشو بدونم چون الان مامانم با عشق نگاه می‌کنه مرسی یاد آور شدید دعا میکنم حتما براتون 💖💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

حالا بابای من مثل شوهر شما است نماز میخوندم مجردی فحشم میداد الان متاهلم شب موندم اینجا ساعت ۱۲ رفتم سرویس کلی فحشم داد روزه میگرفتیم سر افطار دعوا مینداخت ظرف هارو می‌شکوند میگفت مثل خر دهنتو بستی خدا ازش نگذره الانم بیکار میچرخه تو خونه خون مادرمو کرده تو شیشه نمیدونم خدا کی انتقام میگیره ببخشید ناراحتت کردم از شوهرت گفتی یادم افتاد🥲😔برای مادرم دعا کنید سکته نکنه از دستش با دوتا دختر مجرد

خیلی قشنگ تعریف کردید دست به قلمتون قشنگن 🤭😂میدونم خیلی سخته . منم مثل اینکه باید قدرشو بدونم چون ...

نگاهت قشنگه عزیزم ، خیلی قدر بدون ، اکسیژن اون خونه رو نفس بکش زندگی کن نمیدونم چرا همیشه میگفتن الهی خوشبخت شی من خونه پدریم واقعا خوشبخت بودم ! 

ممنونم برای دعات واقعا محتاجم

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

سلام عزیزکم ...چه سعادتی داری شما ...حتما حتما زینب کریمی رو امروز دعا کن اگر بدونی چقدر محتاج دعات هستم...بگو انشالله آموزگاری قبول بشه بگو امسال خیلی تلاش کرده خجالت زده بچه هایش نشه ...منم برات دعا میکنم عزیزم اگه لایق باشم

چقد قشنگی تو....مسلمون واقعی تویی که با نمازت نمیخای کوچکترین مزاحمتی برای بقیه داشته باشیجدای ازین ...

دلم میخواست راحت بتونم برم سرویس گاهی دلم میگیره از نوع وضو گرفتنم خصوصا یه چند باری که نصفه شب دخترم پا میشه لیوان آبم تقریبا تا تهش میخوره و من با یه ذره کوچولو وضو میگیرم ته دلم ناراحت میشم 

نگاهت قشنگه عزیزم ، خیلی قدر بدون ، اکسیژن اون خونه رو نفس بکش زندگی کن نمیدونم چرا همیشه میگفتن اله ...

چشم عزیزم ممنونم 💖🌱

الهی هم خودتون هم دخترتون خوشبخت دو عالم بشید 🤲🏻💖حتما به یادتون موقع نماز . محتاجیم به دعا 🤲🏻💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

شوهرتون با نماز خوندن شما مشکل دارن؟ یا صرفا سرو صدا

نه با بقیه نمازهای یومیه مشکلی نداره اما با نماز صبح خوندن مشکل داره میگن خواب بهم می ریزه و اگه صدا بیاد صبح بد خلق میشه