2777
2789
عنوان

پي ام اس قبل از پريود

1106 بازدید | 28 پست

دوستان شما هم تجربه داريد حتما قبل پريود عصبي ميشيم البته نه همه خانومها.. به نظر شما براي كمتر كردن شدت عصبانيت و افسردگي چه بايد كرد؟ من دو روز اينطوري ميشم بعد خوب ميشم يهو از شخصي به شخص ديگر تغيير پيدا ميكنم😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسرده میشم شدید

اون روزا حتی به خودکشی هم ممکنه فکر کنم🤦‍♀️

میگن بیشتر از کم خونیه و ویتامین نمیدونم کدومش باید مصرف بشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

والا من فکر کنم همیشه پی ام اس هستم 

یه هفته قبل پری شدن یه هفته هم خود پری بودن و جمع شدن نوار و سرفه کردن و فییییییش و هزار کوفت دیگه باعثشه یه هفته هم بعدش که باز هورمون ها میخوان برگردن سر جاشون 

کلا پی ام اس هستم   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

وای امروزززززز دقیقا در بدترین حالت روحی بودمممممم یعنی قابلیت کشتار دسته جمعی همه شهر در توانم بود😐😐😐الانم دارم گریه میکنم...چرا؟؟؟؟؟؟

چون شوهرم املت درست کرده و اجاق گازم رو کثیف کرده 😪

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من هر سری تو‌ پریودی خیلی جدی تصمیم میگیرم طلاق بگیرم 😑

ایخدا چقد منیییی😪😪😪😪من تا حالا صدبار شناسنامه مو گذاشتم توی کیفم ک برم دادخواست بدم خوشبختانه فعلا نتونستم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

دائم الپریود 😁

والا که راست گفتی   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁