2777
2789
عنوان

پي ام اس قبل از پريود

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 28 پست
والا من فکر کنم همیشه پی ام اس هستم یه هفته قبل پری شدن یه هفته هم خود پری بودن و جمع شدن نوار و سرف ...

واي من انگار تمركزمم از دست ميدم واي واي بعد فقط خاطرات بد قديميم يادم ميافته 😣 فك كن. دوتا بچه كوچك دارم خيلي سخت خودمو كنترل ميكنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسرده میشم شدیداون روزا حتی به خودکشی هم ممکنه فکر کنم🤦‍♀️میگن بیشتر از کم خونیه و ویتامین نمید ...

من خيلي دكتر رفتم واسه اين اصلا دارو و درمان بخصوصي گفتن نداره ميخواستم ببينم اينجا كسي دارو يا ويتامين خاصي براي پيشگيري از اين اوضاع استفاده ميكنه؟خيلي سخته خسته شدم

واي من انگار تمركزمم از دست ميدم واي واي بعد فقط خاطرات بد قديميم يادم ميافته 😣 فك كن. دوتا بچه كوچ ...

درکت میکنم 

من انقد سر پسرم و شوهرم داد میزنم خودم خسته میشم 

حتی جلو صاحبخونمون خجالت میکشم انقد که صدای جیغ جیغم رو میشنوه 

اما دست خودم نیست 

تا داد نزنم هم اروم نمیشم     

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من با تمام شدن پریودی ،چشمام بهتر میبینه خرید میرم غذای خوب درست میکنم و این اخلاقم فقط ده دوازده ر ...

شوهر من هميشه ميگه از چشمات معلوم ميشه اون روزت رسيده.. راستم ميگه يه بار يهويي دخترم ازم فيلم گرفته بود اصلا طوري عحيب بود خالت چشمم مثل يه شير درنده😭😭 بچمم حتما ميترسه ..اي خداي بزرگ چرا زن بودن سخته قربونت بشم 😫

درکت میکنم من انقد سر پسرم و شوهرم داد میزنم خودم خسته میشم حتی جلو صاحبخونمون خجالت میکشم انقد که ص ...

منم همينطور ..اوايل هم بيشتر وسيله ميشكستم تو خونه .. يعني هيچكس مارو غير خودمون درك نخواهد كرد😩

ایخدا چقد منیییی😪😪😪😪من تا حالا صدبار شناسنامه مو گذاشتم توی کیفم ک برم دادخواست بدم خوشبختانه فع ...

واي نه منم خيلي به طلاق فكر ميكنم با اينكه مشكل حاد ندارم تو زندگيم به بهونه هاي كوچيك بنديم انگار😅

دوستم متاسفانه زمان قبل پریودی انگیزه قتل اعضای خانواده داشت به زور بردنش دکتر.الان داروی قوی بهش می ...

دوستتون شديد بوده پس اوضاعش.. خدا رحم كرده چون واقعا هر اتفاقي ميافته تو اين دوران بد!!

اینجانب اعتراف می‌کنم که دقیقا دو سه روز مونده به روز موعدم، تغییر شخصیت داده و به یک هاپو تبدیل می‌شم🙈

حقیقتا چند وقتی هست که دارم به شدت روی این مورد کار می‌کنم که در اون روز ها، کنترل بیشتری روی اعصاب و روانم داشته باشم

تا حدودی موفق بودم ‌

کار هایی که می‌کنم:

مصرف قهوه، و هر محصول حاوی کافئینی رو به حداقل می‌رسونم. 

آب کافی مصرف می‌کنم 

حتما از دمنوش های گرم (طبع گرم) و موثر برای درد های مربوط به این دوران و همچنین دمنوش های آرامشبخش استفاده  می‌کنم. 

ورزش های سبک می‌کنم

سرم رو کمی خلوت تر از روز های عادی می‌کنم (درواقع حجم کارم رو چه در منزل چه در خارج از منزل کم تر می‌کنم) 

بیشتر تمرکزم رو روی خیاطی، شیرینی پزی، خواندن کتاب های مورد علاقم، عبادت، رسیدگی به گیاهان، پیاده روی، دیدن فیلم ها و سریال های مورد علاقم و هر فعالیتی که برام جذاب باشه می‌ذارم و ❗️تا حد امکان از هر بحثی جلوگیری می‌کنم! 

اگر هم از چیزی ناراحت بشم اون مکان رو ترک می‌کنم و صبر می‌کنم که وقتی آرام تر شدم راجع بهش صحبت کنم. 

به نزدیکانم هم توضیح دادم که این دو سه روز در ماه، اصلا گزینه ی مناسبی برای مشورت نیستم و باید چند روزی صبر کنند😉😅 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

اینجانب اعتراف می‌کنم که دقیقا دو سه روز مونده به روز موعدم، تغییر شخصیت داده و به یک هاپو تبدیل می‌ ...

مال من یک هفته قبل شروع میشه 

بیشتر نشونه هاشو تجربه کردم 

حتی ترس از تاریکی 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

از منم درست یک هفته قبل یک روز از صبح تا شبش حتی شب قبلش نمیتونمم خوب بخوابم با کابوس میخوابمو وقتی بیدار میشم از همون لحظه اول میدونم اون روز مسخرس خیلی ازش بدم میاد واقعا کنترل از دستم خارج میشه بی دلیل بهونه میگیرم واسه درس کردن بحث پسرم طفلکیمم زدم خدا منو ببخشه واقعا هرچی بحث مزخرف که منجر به دعوای وحشتناک بشه همیشه تو این دورانه واقعا اگه کسی راه حلی درمانی چیزی پیدا کرد اینجا بگه ماهم دعاش کنیم

از منم درست یک هفته قبل یک روز از صبح تا شبش حتی شب قبلش نمیتونمم خوب بخوابم با کابوس میخوابمو وقتی ...

عزیزم من میخوام به خاطر این موضوع به روانپزشک رجوع کنم

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

عزیزم من میخوام به خاطر این موضوع به روانپزشک رجوع کنم

گلم دیگه چرا روانپزشک آخه من شنیدم میری پیش دکتر زنان آزمایش مینویسه از اون می‌فهمن کدوم هورمونت بالا پایینه یا چی یا همین میگن علت پی ام است از چیه قرص میدن