2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی شکاک و غیرتیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 8501 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت کردم اونم میگه نه من که چیزی نگفتم من دوست ندارم کسی ببینتت بهش میگم خب چرا نبینن میگه دوست ندا ...

خیلی غیرتیه میخاد فقط مال اون باشی 

بنظرم فقط فراااااار. 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

امروز رفتم بیمارستان حالم بد بود منم قبلش بهش گفتم دارم میرم برگشتم خونه پیام داده کجا بودی من حس می ...

میخوای باهاش ادامه بدید؟

الان همه میگن طلاق ولی گوش نمی‌کنید

اینطور که میگید ایشون واقعا مشکل پارانوئید داره

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
صحبت کردم اونم میگه نه من که چیزی نگفتم من دوست ندارم کسی ببینتت بهش میگم خب چرا نبینن میگه دوست ندا ...

یه سرچ ساده تو اینترنت راجع به پارانوئید بکن عزیزم

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

بوی نابودی سلامت روانت و حروم کردن جوونی ت میاد

فقط امیدوارم تصمیم نداشته باشی بچه دار شی چون شوهرت احتمالا بیماری روانی پارانویید داره و ژنش ممکنه به بچه تم منتقل شه 

🏃🏻‍♀️

من شوهرم کاری نداره باهام ولی وقتی قهریم محدودم میکنخ یزره دیگ اون آزادی و ک وقتی آشتی ایم ندارم یعنی سکته میکنم 

مگه میشه همیشه محدود بود یعنی چی اخه اولا ادم‌خوشش میاد میگه غیرتیه ولی وقتی آدم ب خودش میاد ک کار از کار گزشته