2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی شکاک و غیرتیه🥲

8499 بازدید | 74 پست

نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت 

نامزدیم ولی اگه بخوام برم بیرون حتی دم در باید ازش اجازه بگیرم اگه بگم با خواهرم میخوام برم بیرون عصبی میشه دوست نداره اصلا پامو از خونه بزارم بیرون دوست نداره کسی منو ببینه 

اگه یکی بهم پیام بده حتی کاری خیلی عصبانی میشه

روز تولدم نبود چون رفته بود مکه من با مادرم و خواهرام رفتیم رستوران عکس براش فرستادم چون میدونم دیونه اس شک میکنه وقتی برگشتم باهام حسابی دعوا کرد که چرا آرایش کردی و رفتی حق نداری دیگه ارایش کنی 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بعد عکس کیک و تولدمو براش فرستادم میگفت نکنه برای کسی دیگه بفرستی چرا خیلی خوشگل شدی

حالا هم نمیزاره یه قطره ارایش کنم منم از بچگی عاشق آرایشم یه بار رفتم بیرون عکس فرستادم براش دید یکم رژگونه زدم پدرمو دراورد🥹

مجبورم براش هرجا میرم عکس بفرستم که ثابت کنم من فلان جام با خواهرم یا مادرم تنها هم نمیزاره برم جایی

تفاوت سنیمون زیاده من 23 سالمه اون 42 ممکنه بخاطر همین باشه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که راست میگی ۱۹ سال تفاوت سنی اخه؟

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

خوبه همینجوری ادامه بده باهاش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

زندگی الکی نیستا ... زیر یه سقف برین این رفتارها غیرقابل تحملتر میشه و افسردگی شدید میکیری ... اگه نامزدین احساساتی تصمیم نگیر عاقلانه تصمیم بگیر 

اگه درست شدنیه درستش کن اگر نه که دندونه لقه

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋