2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هام خوابیدن شوهرم خرپف میکنه صداش میکنم هردفعه، میگه نه اشتباه میکنی من خروپف نمیکنم سعی داره من ...

صداشو ضبط کن نشونش بده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سلام تو عقدم امشب عروسی دختر عمش بود بعد نزدیک اذان اومد بعدش میخواست منو ببره عروسی بعد لباس مجلسی ...

چ بابای زیرکی چ نامزد بیخودی😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

دراز کشیدم ازینور میخام پریود شم ازونور کمرم درد مینه ازینورم باز سیاتیکم فعال شده درد دارم اه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

سلام تو عقدم امشب عروسی دختر عمش بود بعد نزدیک اذان اومد بعدش میخواست منو ببره عروسی بعد لباس مجلسی ...

پیش میاد چیزای غیر منتظره رفتار درست الان اینه تا به شوهرت جواب ندی تا بفهمه دلخور ‌شدی و جوری. رفتار کنی که دیگه تکرار نکنه

باید میومد دنبال خانومش تنهایی رفت عروسی یعنی؟ 

جلو کولر دراز کش دارم به اَبروم فکر میکنم که آرایشگر تر زده بهش همسرمم فرت فرت پیام میده رفتی اصلاح عکس بده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

پیش میاد چیزای غیر منتظره رفتار درست الان اینه تا به شوهرت جواب ندی تا بفهمه دلخور ‌شدی و جوری. رفتا ...

یکبار اومد دیگ

آخرین لحظه هم گفتم بدون لباس پس بریم

ولی صبر نکرد و رف

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

تا حالا نمیدونستم شرح حال بقیه انقدر برام جالبه!!!!

منم بعد کلی کار و ... افتادم رو تخت هنوز هم مسواک و ... نزدم هر وقت فیل تر شکنم وصل نمیشه میام نی نی سایت

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم