2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم رو پاک دارم تکون میدم بخوابه در آن واحد هزار تا فکر توسرم 

از عروسی پنجشنبه که دعوتم و چه شکلی خواهم شد تااااا اینکه کاش یه کاری برای خودم کنم از روزمرگی خستم 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

🤣🤣🤣🤣

رو مبل نشستم و خانواده محترمم خوابن دارم تو تاپیکا میچرخم هم زمانم تو تاپیک مشاعره آهنگ میگم😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه هام خوابیدن شوهرم خرپف میکنه صداش میکنم هردفعه، میگه نه اشتباه میکنی من خروپف نمیکنم سعی داره منو دیوانه جلوه بده🤣چایی ریختم تخمه هم میشکنم عاشق سکوت شبم مغزم استراحت میکنه از شلوغی روز

پریودم زیر دو تا پتو رو تختم دراز کشیدم تو تاریکی شوهرم تازه اومده رفته بوده پیش کسی کار داشته طرف رستوران داشته 

چند پرس غذا هم آورده میگه پاشو بخوریم میگم نمی‌خوام تو بخور دیگه حال هیچی ندارم سردمه

بچه م خوابه، منم رو تخت دراز کشیدم، شوهرم یه کاری پیش اومده که تا الان سرکاره. غذاش اماده س‌

میخوام برم حموم هم حسش نیست هم اگه نرم خوابم نمیبره!

اشپزخونه رو مرتب کردم ظرفا رو شستم، سینک رو تمیز گردم، گاز و هود رو پاک کردم.

ولی به پذیرایی که رسیدم حال نداشتم 😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام تو عقدم امشب عروسی دختر عمش بود بعد نزدیک اذان اومد بعدش میخواست منو ببره عروسی بعد لباس مجلسی ...

انگار ناخوداگاه همه دست به دست دادن تا برینن به عروسی رفتنت 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

گریه کردم

دلم نمیخواد صبح بیدار بشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پریودم زیر دو تا پتو رو تختم دراز کشیدم تو تاریکی شوهرم تازه اومده رفته بوده پیش کسی کار داشته طرف ر ...

یه کیسه آب گرم ببر زیر پتو بذار رو شکمت حال میده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام تو عقدم امشب عروسی دختر عمش بود بعد نزدیک اذان اومد بعدش میخواست منو ببره عروسی بعد لباس مجلسی ...

چقدر بابات ضدحال بود امشب😕

چرااینکارو کرد😕

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»