2777
2789

سلام به همگی  فردا بعد از شام مهمون دارم مهمونم غریبه اس تا حالا ندیدمشون میخوام سنگ تموم بزار چی بزارم سر میز  نکات تمیز کاری خلاصه هر چی که به ذهنتون میرسه و فکر میکنید باید بهش  توجه کنم بگید 

خورت باش بهترین پذیرایی روی بازو خوشروبودنه هر پذیرایی هم در توانت بود انجام بده غذای اولین باری نذار و هول نشو همین

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اب هویج درست کن با بستنی قاطی کن قاشق نی دار بذار اومدن با اون پذیرایی کن هوا گرمه گزینه خوبیه 

کیک یا درست کن یا یدونه بخر با چای چاییت هم طعم دار کن یا با برش لیمو یا دارچین و میوه و تی بگ هم بذار روی میز داخلش نقل و نبات چوب دار و دارچین بذار  

در اخر هم به تعداد ژله بستنی درست کن داخل گیلاسی بیار 

من مهمون بعد شام همیشه اینطور پذیرایی میکنم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

سلام عزیزم

میوه و شیرینی و چایی یا نسکافه(ولی من هر دوش را باهم بیشتر دوست دارم) اگه بچه هم داشته باشن یه ظرف چیپس و پفیلا هم وسط مهمونی بیاری خوبه. روی میزت هم گل طبیعی خیلی خوشگله

انواع سس ها رو سر میز یک گوشه بچین بخصوص مارکهای خوب و خوشگل قبل اومدن مهمونها میزت رو مرتب بچین چون ...

عزیزم میگه بعد شام

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

اسموتی درست کن به جای چای چون هوا گرمه 

گل طبیعی بذار تو خونه

آجیل باعث میشه سرگرم شن مهمونا

یه آهنگ لایت با صدای تقریبا کم پخش شه

عود پرتقال من بوشو خوشم میاد و یا ایفل اصل بذار تو سرویس بهداشتی 

در مورد تمیزکاری هم فقققققططططططط بساب😁

اگه ماشین ظرفشویی داری ظرفای پذیراییتو قبلش بذار داخل ماشین که برق بزنن و لکه نباشن. مخصوصا لیوان‌ها و کارد و چنگال 

تزئین میوه هم من خودم از گوگل سرچ میکنم طبق اون انجام میدم

اگه خواستی چای هم بدی کنارش گل سرخ و نبات و اینا کافه ها میذارن خیلی شیک میشه

چقدر کامل و عالی

فدات 

میتونی از اجیل و انواع مغز ها هم برای تنقلات استفاده کنی اگه ظرف بامبو داری داخلش بریز روی میز بذار 

من همیشه خونم انقد تخمه و اجیل خورده میشه کیک خورده نمیشه طالب کیک بیشتر بچه هان..

فدات میتونی از اجیل و انواع مغز ها هم برای تنقلات استفاده کنی اگه ظرف بامبو داری داخلش بریز روی میز ...

اسی یه نفر دیگس وای واقعا از کدبانوییت لذت بردم. افرین به شما🌹🌹😍 از دور کیف خانه داریتون را کردم