2777
2789

من

فعلا بله

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درساش چطوریه؟ یه توضیح کلی میدی بهم؟

بیشتر کارت عملیه و به شدت وقت گیر خیلی وقتا مجبوری تا ۳..۴ صبح بیدار بمونی کارتو تموم کنی و همین موضوع ممکنه آدمو زده کنه باید ببینی همچین روحیه ای داری یا نه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر کارت عملیه و به شدت وقت گیر خیلی وقتا مجبوری تا ۳..۴ صبح بیدار بمونی کارتو تموم کنی و همین موض ...

مثلا کارای عملیش چطوریه؟ 

من دوس دارم برم معماری ولی استرسم دارم

من هنوز آخرین تماس چشمی‌مون رو به یاد دارم.
مثلا کارای عملیش چطوریه؟ من دوس دارم برم معماری ولی استرسم دارم

سرچ کن اسکیس و شیت بندی معماری یا پلان معماری

+ ماکت سازی

بعد ها هم که نرم افزار اضافه میشه و چند تا نرم افزار باید یاد بگیری

و هزینه هاش هم خیلی بالاست

کار داری میکنی؟ باز کارش خوب بوده؟

فعلا نه ، ولی رشته ای که اتوکد و 3d قوی‌ داشته باشی میتونی بری توی دفترا کار کنی از سال اول /دوم حالا به مرور باقی نرم‌افزار ها رو هم یادگیری بهتر میشه وضعیتت

بستگی به عملکرد خودت داره که بازار کارش چطور باشه 

سرچ کن اسکیس و شیت بندی معماری یا پلان معماری+ ماکت سازیبعد ها هم که نرم افزار اضافه میشه و چند تا ن ...

باشههه مرسیی 

دانشجو هستی؟ 

من هنوز آخرین تماس چشمی‌مون رو به یاد دارم.
باشههه مرسیی دانشجو هستی؟

اره عزیزم