مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بیشتر کارت عملیه و به شدت وقت گیر خیلی وقتا مجبوری تا ۳..۴ صبح بیدار بمونی کارتو تموم کنی و همین موضوع ممکنه آدمو زده کنه باید ببینی همچین روحیه ای داری یا نه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
مثلا کارای عملیش چطوریه؟ من دوس دارم برم معماری ولی استرسم دارم
سرچ کن اسکیس و شیت بندی معماری یا پلان معماری
+ ماکت سازی
بعد ها هم که نرم افزار اضافه میشه و چند تا نرم افزار باید یاد بگیری
و هزینه هاش هم خیلی بالاست
فعلا نه ، ولی رشته ای که اتوکد و 3d قوی داشته باشی میتونی بری توی دفترا کار کنی از سال اول /دوم حالا به مرور باقی نرمافزار ها رو هم یادگیری بهتر میشه وضعیتت