2777
2789

من اکثر رفرنس های خارجی رو خوندم. اکسید گرافن به صورتی که تنفس بشه مورد بحث هست و در مورد تماس با پوست هیچ ایرادی نداره. توی خیلی از داروها و بعضی غذاها مثل گوشت کبابی هم وجود داره و اکثر آزمایشها روی موش‌ها انجام شده و ۷۵ درصد اکسید گرافن که بهشون تزریق شده از طریق ادرار دفع شده. آزمایش روی افراد داوطلب هم کاملا تحمل نسبت به اکسید گرافن رو نشون داده و هیچ اثر جانبی ایجاد نکرده. فرایند تهیه و تولید اکسید گرافن بسیار پر هزینه هست و من فکر نمیکنم اگر در فیلر ها  با همون ژل ها استفاده شده باشه مقدارش در اون حدی باشه که نگرانی خاصی ایجاد کنه. یه سری عوارض جانبی بر اساس اثرش روی موش ها گزارش شده که اون هم در نتیجه تزریق مقادیر زیاد این ماده داخل خون موشها بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنچه من می‌دونم کاملا مغایر با حرفهای شماست.لطفا لینک مقالات رو بدین.

خب شما که تاپیک میزنی رفرنس هم بده. من هیچ جا ندیدم عنوان شده باشه داخل فیلر ها این ماده باشه. من کاملا حرفامو علمی زدم و قطعا این جملات رو ننشستم خودم تولید کنم و رفتم توی صفحات انگلیسی تحقیق کردم توصیه میکنم شما هم برو بخون . اکثر ژل ها با برندهای معتبر تاییدیه غذا و دارو دارن 

خب شما که تاپیک میزنی رفرنس هم بده. من هیچ جا ندیدم عنوان شده باشه داخل فیلر ها این ماده باشه. من کا ...

شما که رفرنس ندادی.اما من به تحقیقات در این زمینه همراه کلیپ‌هایی به زبان اصلی دسترسی دارم.

در ضمن احتمالا شغلتون مرتبط به زیبایی - ژل- هست چون عضویت شما دقیقا 17دقیقه به از وقتی بود که من تاپیک زدم.

این ماده در غذای کودکان مثل سرلاک هم یافت میشه.