2777
2789

من دیروز قرار بود بیام خونه ی خودمون یه شهر دیگست 

بعد شب قبلش میره به خواب پسر عموی بابام میگه عمو ساعت ۷ صبح برو خونه پیش آجیم تا وقتی که میخواست بره بمون پیشش چون آجیم داره وسایلشو جمع میکنه حالش خوب نیست و مریض احواله هواشو داشته باشین نذارین گریه کنه

بعد پسر عموی بابام عجیب بود برام اومده سر سفره ناهار اومد بوسم کرد یهو گریش گرفت گفت خودت میدونی من هیچ وقت بی دلیل نمیام داداشت اومده به خوابم گفته برو مراقب آجیم باش

اینم بگم پسر عموی بابام سنش خیلی بالاست بچه سن نیست😭

از اون موقع یکم آروم تر شدم

توی خواب خیلی ها اومده و گفته مراقب آجیم باشید مریضه🥲

آخرشم متوجه شدم واقعا مریضم و تا چند ماه درمانش طول میکشه

خدایا خودت بهم صبر بده فقط

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روت نظر داره داداشتو بهانه کرده تا اکتشافی دیگر بدرود

اینطوری نیستن فامیلای ما کلا روبوسی و اینا موقع همدردی عادیه برامون

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
چ بفکرته داداشت درد بلاش تو سر داداشای من

کاش زنده بود اذیتم میکرد🥲