2777
2789
عنوان

اونایی که باردار شدن نا امید شدن بیان تا بگم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 50 پست

خداروشکر چقدر خوشحال شدم برات ایشالله صحیح و سالم بغل بگیریش🩵

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدااا تجربه میکنی عزیزم 🥺🥺😭😭مطمئن باش دیگه بدتر از من نیستی که من سپتوم داشتم تنبلی تخمدان شدید ...

سلام عزیزم خوبی؟

منم مث شما خودم تنبلی دارم  و شوهرمم اسپرمش ضعیفه

تروخدا میشه بگی کلا چ کارایی کردین چیا خوردین ک باردار شدی😭😭😭

اخه منم یک ساله اصلاح سبکم هیچی ب هیچیی.شوهرم میگه باید این ماه بریم مرکز ناباروری😭 استرس داره خفم میکنهه

سلام عزیزم خوبی؟منم مث شما خودم تنبلی دارم و شوهرمم اسپرمش ضعیفهتروخدا میشه بگی کلا چ کارایی کردین ...

ببین برای شوهرت برو از عطاری خرنوب و جنسینگ قرمز بگیر بگو برات پودر کنه بعد با پودر دارچین و زنجبیل قاطی کن هر روز ناشتا ی قاشق چایخوری از پودر با ی قاشق عسل یا شیره 

بعد چهار مغز خام بخورید هر روز نخود و کشمش زیاد بخورید هر روز روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باشین شوهرت هر شب معجون بخوره موز و انبه و شیر بریز تو میکسر 

خرما بخورین زیاد 

صبحانه تخم مرغ بخورین شیده و ارده 

لبنیات و قند و شکر فست و فود تنقلات مطلقا ممنوع و نوشابه هرگز 

ببین من آنقدر مشکلاتمون زیاد بود با همین کارا بدون دارو باردار شدم

مرسی عزیزم خودت چیا خوردی؟ جوانه هایی ک تو اصلاح سبکه بادوم و این چیزا هم خوردی؟

اره عزیزم بادام پوست کنده و جوانه ها رو هم میخوردم شکمتم حتما از روز اول پری تا ده روز با روغن سیاهدانه ماساژ بده با شال ببند تا صبح 

من مکمل کوکیوتن هم روزی ی دونه میخوردم با نهار و ی دونه د۳

اره عزیزم بادام پوست کنده و جوانه ها رو هم میخوردم شکمتم حتما از روز اول پری تا ده روز با روغن سیاهد ...

عزیزم شما تو اون ۵ سال نمیدونستی همسرتم مشکل داره؟هیجوقت ازمایش اسپرم نداده بود تا امسال؟

چون شوهرم منم مشکوکه ب واریکوسل میترسم یهو اوضاعش خیلی بدتر شه😮‍💨

الهیی چقدر خوشحال شدم براتون😍

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

وای عزیزمممم خداروشکر 

خیلی برات خوشحال شدم خیلیییی اشکم ریخت

امیدوارم به حق این شبهای عزیز به حق بزرگی خدا یه بچه سلامت داشته باشی خدا خیلی بزرگه خیلی ما بنده ها چشامون باز نمیکنیم 

خدایا شکرت 💚💚💚💚

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

چقدر خوشحال شدم برات عزیزم...۶ساله ازدواج کردم منم بعد از ۲بار بارداری پوچ،خدا بهم ۱فرشته داد وقتی صدای قلبشو شنیدم اشکام جاری شدن ....الانم ۵سالشه...ازخدامیخوام هرکسی بچه میخواد خدابهش عطا کنه❤️❤️❤️

عزیزم شما تو اون ۵ سال نمیدونستی همسرتم مشکل داره؟هیجوقت ازمایش اسپرم نداده بود تا امسال؟چون شوهرم م ...

چرا یکسال بعد از اینکه باردار نشدم آزمایش داد خوب بود واسه همین دیگه پیگیر نشدیم تا اینکه چند سال گذشت دیدم با وجود فولیکول خوب بازم باردار نمیشم شک کردیم دوباره آزمایش داد دیدیم بله مشکل داره البته بار اول آزمایشگاه معمولی آزمایش داد سری بعد مرکز ناباروری 

شما هم حتما همسرت مرکز ناباروری آزمایش بده