2777
2789
عنوان

اونایی که باردار شدن نا امید شدن بیان تا بگم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 50 پست

عزیزم ان شالله بسلامتی بغلش بگیری

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح سبک کنید هم خودت هم شوهرت با هم اگه اسمشو شنیدی اصلاح سبک فلورا تاجیکی

اره دقیقا ۸ ماهه اصلاح سبک فلورا روانجام میدم بخدا ولی خیلی ناامید شدم این اواخر

شما چند ماه رعایت کردین؟ ینی میگی تاثیر اون بوده؟

اره دقیقا ۸ ماهه اصلاح سبک فلورا روانجام میدم بخدا ولی خیلی ناامید شدم این اواخرشما چند ماه رعایت کر ...

ببین من بیشتر از یکسال اصلاح سبک کردم چند ماه اول خیلییی جدی انجام دادم باردار نشدم یکم شل کردم ول نکردم کامل هااا بعد چندماه پیش که فهمیدیم شوهرمم مشکل داره شروع کرد با من اصلاح سبک کلا قند و شکر و شیرینی و کیک و بيسکوئيت و چيپس و پفک و لبنیات و فست و فود حذف کامل بود خودم هر شب زیر شکمم با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم تا صبح میبستم با شال هر روز با شوهرم صبح میرفتیم پارک پیاده روی شوهرم به خودش خیلی رسید ببین ی چیز بهت بگم خودتو با دکتر رفتن خسته نکن انقد من دارو خوردم لتروزول و کلومیفن و آمپول آزاد سازی زدم چقد نشد که نشد 

فقط به دو چیز اعتقاد پیدا کردم اول خدا بعد اصلاح سبک

ببین من بیشتر از یکسال اصلاح سبک کردم چند ماه اول خیلییی جدی انجام دادم باردار نشدم یکم شل کردم ول ن ...

دوس دارم بگیرم بغلت کنم بخدا..از صبح از سر ناامیدی بغض داشتم الان با پیامت بغضم شکست😭

خیلی ناامید شده بودم من قبل اصلاح سبک با لتروزول و داروها فولیکولام عالی بود ولی حامله نشدم الانم ک میدیدم این نتیجه نداد میگفتم یا دوباره برم لتروزول بگیرم بخورم یا برم ای وی اف .تو دوباره امیدوارم کردی .تروخدا دعام کن خیلی خسته ام داره نزدیک دوسال میشه تو اقدامم ..

امیدوارم نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت ..دعا کن منم این روزا رو تجربه کنم خیلی مضطربم این روزا

دوس دارم بگیرم بغلت کنم بخدا..از صبح از سر ناامیدی بغض داشتم الان با پیامت بغضم شکست😭خیلی ناامید شد ...

بخدااا تجربه میکنی عزیزم 🥺🥺😭😭مطمئن باش دیگه بدتر از من نیستی که من سپتوم داشتم تنبلی تخمدان شدید خوندی نوشتم دکتر اورولوژی به شوهرم گفت با این وضعت بچه دار نمیشی بخدا شوهرمم با من اصلاح سبک کرد خیلییی به خودش رسید هر شب معجون درست میکرد میخورد چهار مغز خام و نخود کشمش بخورید خودتو شوهرت تغذیه سالم و ورزش بخدا تا سه ماه نشده باردار میشی 

❤️عزیزم خیلی عالیه خداروشکر

دارو چیا میخوردی؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بخدااا تجربه میکنی عزیزم 🥺🥺😭😭مطمئن باش دیگه بدتر از من نیستی که من سپتوم داشتم تنبلی تخمدان شدید ...

چقدررر انرژی ات مثبت بود. کلی انرژی مثبت برای تو ❤️❤️🥰

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه