2777
2789

مثلا ۶ عصر زنگ میزنه پاشید بیاید دعوت میکنه یک ساعت تا حاضر شیم برسیم میشه ۷ ۷ نیم بعد تا  دو سه ساعت میشینیم  ده  میشه همون موقع پا میشه برای خودشون شام میزاره یه دونه تعارف نمیکنه ما ده میریم تا برسیم خونه میشه یازده دیگه از گشنگی ضعف می‌کنی  واسه شکم نمیریم ولی خب یکم ادب م داشته باش یه تعارفی چیزی یا دعوت نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا. عجیب تر از اینکه اون ساعت دعوت میکنه و به فکر شام نیس اینه که بعد میشینه جلوی شما برای خودشون شام درست میکنه😐

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

والا مشکل خالته خب بگه برا شب نشینی بیاین.شما هم منبعد بعد شام برسد ساعت ۸ونیم ۹ فقط اونجا ک گفتی پا میشه برا خودشون غذا میپزه یعنی اصلا میگه شما هم اونجایین😐 من جایی برم این حرکات ببینم دیگه قطع ارتباط 

همه چی ب وقتش درست میشه 

جاتون بودم میگفتم ن دیگه دیر باید شام درست کنیم یه شب زودتر میایم که به شام و شوم  نخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)