2777
2789
ازهمه چی بدتر خیانت. اونم ازهمه نوع وچندین بار💔

فقط خیانت باعث نمیشه عزیزم

تو یه خونه باشی ولی حرفی برای گفتن نباشه

کناروهم باشید ولی همسرت نخواد پیشت باشه

بهت بگه به زور تحملت میکنم 

کاشکی نباشی

نمیخامت

اینا همه دلایلن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من 24 ساله تو شرایط شماست :)

من 10ساله تمومه جونیم تموم شد.. پدر شوهرم جلو چشام جون داد 😭

مادر شوهر یه اخلاقی داره کلن دوستداره باهمه جنگ کنه دیگه خسته شدم 

الانم دوماهه شوهرم منو بابچه تو شکم و دوتا بچه کوچیک تنها میذاره شبا و خونه نمیخوابه و میره خونه مامانش پیشه مامانش

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
من 10ساله تمومه جونیم تموم شد.. پدر شوهرم جلو چشام جون داد 😭مادر شوهر یه اخلاقی داره کلن دوستداره ب ...

بمیرم برات 

مادربزرگ منم تازگیا فوت کرده 

چی بگم حل میشه نگران نباش تو ام خدای خودتو داری

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.