وا نادیده بگیرش اون تو خونش داره زندگی میکنه و عین خیالش نیست تو خودتو اذیت میکنی
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم بعضیاشون واقعا بدجنسن سیاست داشته باش وقتی دیدیش و کلا هیلی باهاش ارتباط نگیر
خیلی پررویه رفته بود از من و خانوادم حرف زده بود با اینکه بهش گفتم دیگه دخالت نکن بازم میاد دقیف کنار همسر من میشینه باهاش حرف میزنه مثلا رو سفره من پیش همسرم ننشسته بودم بهش میگفت دوغ رو بده واسه زنت بریزم بنظرت مشکل از منه حساسم یا کار هاش بده
باور میکنید اگه تامیک قبلی امو خونده باشید همسرم واسه داداشش که میشه شوهر این کتکم زدبه من میگه ارزش ...
7 ساله پیش منم همین حرفو شنیدم، بهم میگفت زن پیدامیشه
زنداداش نه
خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم