2777
2789
اره از صب میگم میگ معتاد نی نی سایت شدی میخوام ترکت بدم،🤣🤣🤣 از اونروز گفتم کاربر معروفا شدم نفر س ...

😐😂😂😂تو خوبه شوهرت میدونه من که نمیدونه چی😐😂این کاربریم رو یهو دیدبعد گفت باید ازش خارج بشی نمیدونه هنوز ازش استفاده میکنم😂😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂😂😂تو خوبه شوهرت میدونه من که نمیدونه چی😐😂این کاربریم رو یهو دیدبعد گفت باید ازش خارج بشی نمی ...

من اسم کاربریمو نمیدونه زیاد درجریان نیست بدونه بیاد بخوونه بیچارم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

سلام قررربونت تو چطوری یره....مگن بارون بدی مخه بیه...شنیدی؟؟

ها

چی هوا بد رفته

چه قرمز خُنُک رفته 

دِلُم گرفت

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

من اسم کاربریمو نمیدونه زیاد درجریان نیست بدونه بیاد بخوونه بیچارم

اره اره با این فحش دادنت دعا کن نبینه😂😝

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

والا من درخواست دوستیش رو قبول کردم هیچی نمیگه

لغو میزنم باز درخواست میده

معلوم نیس چشه

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

ها بخدا.....سیل میه میبرمان باز....،🤣🤣🤣

😂😂😂

اینو بُگُم

سه شنبه پارک ملت بیای ها 

از ساعت ۱۰:۳۰ صبح

سفره یک کیلومتری پذیرایی عید غدیر دارن

مو نمیتونُم بُرُم 

تو برو یره

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

خخخخخ....تو خونه بچه ها رو زیاد جلوش اباد میکنم....

😳😳😂😂😂دهنت

😂😂😂اینو بُگُمسه شنبه پارک ملت بیای ها از ساعت ۱۰:۳۰ صبحسفره یک کیلومتری پذیرایی عید غدیر دارنمو ن ...

اوووه چ خوب مویم نمیتونوم بروم.....شوهرم نیست مارم نمزره برم.....تنهایی جایی نمرم ،🥺🥺🥺

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اوووه چ خوب مویم نمیتونوم بروم.....شوهرم نیست مارم نمزره برم.....تنهایی جایی نمرم ،🥺🥺🥺

اَ

چی بد 

خب راضیش کن

غذا مُفتی مِدَن😂