2777
2789
عنوان

رانندگی واسه من شده دردسر

398 بازدید | 23 پست

من همیشه دلم میخواست رانندگی کنم مجرد بودم گواهینامه گرفتم ولی بابام نمیزاشت پشت ماشینش بشینم نمیشد ماشینم بخرم کسی نبود آموزشم بده دستم راه بیفته

و از شانس بدم متاهل هم که شدم شوهرم اوایل میپیچوند ک بچه کوچیکه نمیخواد خطر داره قبلشم روم نمیشد بگم ماشین بده

الان مدتیه میگم ماشینو بده جمعه ها میریم تمرین ولی چه تمرینی، همش میگه موتورو مراقب باش بزنی بهش کل زندگیمونو باید بفروشیم دیه بدیم، نزنی ب دیوار صاحب خونه میاد پول دیوارو میگیره نزنی به جدول ماشین داغون میشه دیگ باید کل زندگی رو بفروشیم اینو درست کنیم

دارم تقاطع دور میزنم ب وسط دور زدن ک میرسم میگ موتور موتور، حالا موتور دوره تا برسه من دور زدم رفتم ولی ایشون دو دستی میفته رو ترمز دستی

ذاتا دختر باهوشیم همه چیو زود یاد میگیرم ولی اعتماد به نفس واسم نزاشته همش میترسم یکی بزنه بهم یا من به یکی اون وقت ایشون خودشو میکشه

میگم مگ خودت از شکم مادرت راننده بودی میگ کسی به من یاد نداد خودم یاد گرفتم

بعدم دعوامون شد گفتم استرس میدی نمیزاری رانندگیمو کنم اصلا نخواستم بعد گفت اصلا به بابات بگو یادت بده منم گفتم غذا رو و مامانت یادت بده من غذا درست میکنم خودمو بچم میخورم هرکی مشکلشو خودش حل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفتی آخرشو نباید استرس بده همینا حرفا ترس میندازه به جونت هول میشی میزنی به یکی یکم با آرامش تر باهات تمرین کنه جای خلوت بری خوب راه بیوفتی مسلط بشی 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
صبح جمعه ها برید بیرون خلوته که اول حرفه ای بشی بعد بری تو خیابون

همین کارو میکنم آخه منک پشت ماشین ننشستم پارکو دنده عقبو.. یادم رفته

بنظرت چند جلسه برم راه میفتم ک بره تو شهر؟

ببین کار شوهرت ناخودآگاه.

من خودم رانندگی بلدم و میکنم.

وقتی حتی تو تاکسی هم باشم، هی به راننده هم حتی میگم موتوری بپا.

سعی میکنم جلو نشینم، خیلی به راننده تذکر میدم.

حس میکنم، چون بلدم، فکر میکنم باید دخالت داشته باشم.

میدونم اشتباهه و بدتر راننده اذیت میشه .

ولی ناخودآگاه.

شما هم اگر واقعا میخواین یاد بگیرین.

اول مثلا صبح جمعه که واقعا خلوته، تنهایی بشین.

با شوهرت نباش.

مثلا یه جای خیلی نزدیک برو.

یا مثلا اگر موقعیتش رو دارین، وقتی تو جاده های بیرون شهر و خلوت هستین، تنهایی برین گردش.

با کسی نرین، مگر خیلی نیاز به اموزش داشتین، مربی آموزشگاه بگیرین، من تجربه خودم رو گفتم  ، شاید به کارتون اومد

خوب گفتی آخرشو نباید استرس بده همینا حرفا ترس میندازه به جونت هول میشی میزنی به یکی یکم با آرامش تر ...

همینو میگم ی بار خوبه ی بار ن.بهش میگم پارکم چطور بود هیچی نمیگه میگم دود زدنم خوب بود؟؟؟خوب بود؟؟؟خوب بوووود؟؟میگه بله

انگار دارم میکشمش 

همین کارو میکنم آخه منک پشت ماشین ننشستم پارکو دنده عقبو.. یادم رفتهبنظرت چند جلسه برم راه میفتم ک ب ...

مونده به خودت .. ولی هر دفعه رفتی بیرون همه چیرو تمرین کن مخصوصا پارک کردن که سخته بیشتر تایم بزار .. بیشتر از دوساعتم نشه چون به ماشین فشار میاد هی کلاچ بگیری 

با احتياط برين و برگردين هيچى نميشه

آخه پارکینگمون ی جوریه قلق داره اگ رفتمو ب یکی زدم چی

تو شهر دو بار ی مسافت کوتاهو باهاش رفتم گفت خوبه

ولی بهم استرس میده همش میگه نزنی به یکی، صبر کن دور بزن نهننهننننننه صبر کن ایست کن برو

ببین کار شوهرت ناخودآگاه.من خودم رانندگی بلدم و میکنم.وقتی حتی تو تاکسی هم باشم، هی به راننده هم حتی ...

مممنون. با خودشم غر میزنه.تنهايي ک دیگ هیچی

فعلا بیخیالش شدم چقدر تحقیر بشم واسه یک ساعت رانندگی. باهاش قهرم حوصله دعوا هم ندارم بچم چه گناهی کرده