2777
2789
عنوان

رانندگی واسه من شده دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 23 پست
مونده به خودت .. ولی هر دفعه رفتی بیرون همه چیرو تمرین کن مخصوصا پارک کردن که سخته بیشتر تایم بزار . ...

ن بابا یک ساعت بیشتر نمیشینم هفته پیش پارک کردنو خوب یاد گرفتم کلاج گرفتنو دنده عوض کردنم دستم اومده بود این هفته هی عر زد منم گریم گرفت بعدش پارکو خراب کردم اومدم دور بزنم خاموش کردم آخه با گریه ک نمیشه یاد گرفت

اومدم دور بزنم نزدیک دیوار شدم خب حالمو بد کرده بود یهو گفت نزنی دیوار باید خسارت دیوارو بدیم

مممنون. با خودشم غر میزنه.تنهايي ک دیگ هیچیفعلا بیخیالش شدم چقدر تحقیر بشم واسه یک ساعت رانندگی. باه ...

یاد میگیرین، استرس نگیرین، دعوا هم نکنین.

بدبختی ماشین هم اینقدر گرونه که.

مامان من یه پراید قراضه داشت، بنده خدا داد  زیر دست من، گفت هر کار میکنی، بکن ولی یاد بگیر.

الان فکر میکنم، چه بلاها که من سر اون بدبخت در نیاوردم.

ما اون ۵ میلیون و صد خریدیم قشنگ یادمه، سال ۸۵، خریدیم، پراید ۸۱ بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد میگیرین، استرس نگیرین، دعوا هم نکنین.بدبختی ماشین هم اینقدر گرونه که.مامان من یه پراید قراضه داش ...

چ مامان خوبی 

من نه از بابا شانس داشتم نه از شوهر 

به مامانم میگفتم بابا یادم بده خودم ماشین بخرم گفت نمیده که شوهر کن،شوهرت ماشین بده دستت

ماشین کهگرونشد دیگه نشد بخرم اینم از شوهرم

میگ ماشین انگار میگم جونتو بده

ن بابا یک ساعت بیشتر نمیشینم هفته پیش پارک کردنو خوب یاد گرفتم کلاج گرفتنو دنده عوض کردنم دستم اومده ...

دیگه یه خسارت کوچولو چیزی نیست بعدش میشه درست کرد ولی خب یاد بگیری کلی کمک شوهرت میشی اینارو بهش بگو ولی اگه خسیس و حساس باشه شوهرت کارت سخته

ببین شما لازم نیست مثلا پارک دوبل ، عالی بلد باشین.

الان اینکه تو خیابونها از یه محلی به یه محل دیگه برین مهمه.

چون واقعا لازم نیست حتما جایی رفتین پارک دوبل کنین.

من حتی از شوهرم ده سال جلوتر گواهی نامه گرفتم، ولی الان تو این خونه مون نمیتونم وارد پارکینگمون بشم.

ولی این باعث نمیشه، ماشین برندارم.

وقتی برمیگردم، میزارم تو خیابون، شوهرم اومدش، میاره تو جا پارک خودمون

چ مامان خوبی من نه از بابا شانس داشتم نه از شوهر به مامانم میگفتم بابا یادم بده خودم ماشین بخرم گفت ...

اتفاقا من عقد بودم، شوهرم ماشین نداشت، همیشه با ماشین میرفتم دنبالش، با خودم میگفتم، فردا گفتم ماشین، نگه خونه بابات داشتی که الان ادعا داری.

این چیزا تو ازدواج خیلی مهمه.

آدم با خودش میگه ، نه چه کاریه ولی قشنگ تو ذهن اون مرد میشینه که توقع آدم چیه

ببین شما لازم نیست مثلا پارک دوبل ، عالی بلد باشین.الان اینکه تو خیابونها از یه محلی به یه محل دیگه ...

پارک دوبل ک بلد نیستم یعنی تمرین نکردم. پارک درست معمولی رو یاد گرفتم

شوهر منم آخرش میگه چرا بابات یادت نداده ،از اولش راهم اشتباه بود حاضره ماشین پارکینگ باشه ولی دست من نه

پارک دوبل ک بلد نیستم یعنی تمرین نکردم. پارک درست معمولی رو یاد گرفتمشوهر منم آخرش میگه چرا بابات یا ...

فدای سرت.

تنت سلامت.

خودت میخری .

بگو زیاد حرف بزنی، مهریه مو میگیرم میرم یه ماشین اتومات میخرما(شوخی)

واقعا یاد بگیرین خودش راحتتر.

من خیلی وقت بود ، نمینشستم پشت فرمون.

جمعه میخواستم برم خونه مامانم.

شوهرمم میرفت سرکار.

گفت ببرم بزارمتون، برگردم و ماشین بزارم پارکینگ ، خودم برم سرکار .

گفتم نه نمیخواد.

ساعت ۹ پاشدم ، خودم با ماشین رفتم.

گفتم این بنده خدا دو ساعت مارو بزاره و برگرده و ...