2777
2789

سلام. هفته آینده نوبت کولونوسکوپی بدون بیهوشی دارم از یک روز قبلش به جز مایعات هیچی نباید بخورم. دکتر خیلی صریح گفت درد داره و بی حسی خیلی اثر نداره چون روده رو باد میزنن درد داره. کسی بدون بیهوشی انجام داده؟ دردش قابل تحمله؟ لطفاً نگید با بیهوشی برو چون پولشو ندارم

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون بیهوشی حدود 1 ميليون ولی با بیهوشی 4. به خاطر یبوست

ایشالله که سلامت باشی همه چیز درد داره باید تحمل کنی من همیشه اسهال میشدم و شقاق گرفته بودم گفتن انجام بده نرفتم دارو خوردم پماد زدم خوب شدم پودر پیدرولاکس امتحان کردی رژیم غذایی مناسب 

ميشه علايمتو بگيان شالله كه خوب پبش ميره ب اين فكر كن اولين نفر و تنها ادمي نبستي ك ميخاي انجام بدي

راستش من بعد از جراحی کیست مویی دچار یبوست شدید شدم. چند روز بعدش یبوستم بهتر شد ولی از موقع به بعد شکمم مثل قبل عمل کار نمیکنه و فقط صبح ها مدفوع دارم که اونم اولش سفته و اذیت میشم. آزمایش ها خوب بود و دیگه دکتر گفت مرحله آخر باید کولونوسکوپی بشم

ایشالله که سلامت باشی همه چیز درد داره باید تحمل کنی من همیشه اسهال میشدم و شقاق گرفته بودم گفتن انج ...

ممنون. راستش رژیم غذایی و فعالیت خیلی اثر نداشته و یبوستم مزمن شده

من نزدیکای یه سال و نیم یبوست دارم ولی با اصلاح سبک زندگی هم درست نشدم، کولونوسکوپی دادم مشکلی نداشتم، این دفعه میخوام دستور خیراندیش برا یبوستو انجام بدم ببینن پتیجه میگیرم یانه‌

من نزدیکای یه سال و نیم یبوست دارم ولی با اصلاح سبک زندگی هم درست نشدم، کولونوسکوپی دادم مشکلی نداشت ...

کولونوسکوپی بیهوش بودی؟ داروهای قبلش اذیتت نکرد؟ 

کولونوسکوپی بیهوش بودی؟ داروهای قبلش اذیتت نکرد؟

اره با بیهوشی بود، من داروهام از 48 ساعت قبل شروع شد، روز اول مشکل نداشتم ولی روز دوم معده درد شدید گرفتم، دیگه رفتم بیمارستان سرم و دارو گرفتم که بهتر شدم، ولی اخرای روز دوم خیلی سخت بود

اره با بیهوشی بود، من داروهام از 48 ساعت قبل شروع شد، روز اول مشکل نداشتم ولی روز دوم معده درد شدید ...

ممنون ایشالا خوب شی. هممون خوب شیم💔

همه چی بستگی به بدنت داره ،من عکس رنگی از رحم بدون بهوشی رفتم یه درد کاملا قابل تحمل حالا یه سریا همین جا از درد وحشتناکی میگن که من برام قابل درک نیست اینم ممکن شما اونقدری اذیت نشی که یه سریا رفتن ،مادر خودم چندین بار کلونوسکوپی انجام داده ولی اون با بیهوشی ،فقط حتما حواست باشه روده کاملا تخلیه بشه که دوباره کار نشی ،و هر چه روده تمیزتر باشه برا خودت بهتر و دقیقتر چک میی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌