2777
2789
عنوان

سموره

44 بازدید | 7 پست

تواشای سمورکم کن😍

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عی ماشالا عرا کد مورسگه وارد نکردیه؟!

قزای تو.بخواتازه چومه ناوی هنوز پیام‌نکرگه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قزای تو.بخواتازه چومه ناوی هنوز پیام‌نکرگه

بچو وارده که بلدی؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچو وارده که بلدی؟!

اره کوره.حتمااچم ایگرم

کارتکان ناگرم وله چون ۹میلیونی گرکه😁

اره کوره.حتمااچم ایگرمکارتکان ناگرم وله چون ۹میلیونی گرکه😁

اره فرند توای منیش دوکه نگردمی تا بزانم امرو چ کم😂

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اره فرند توای منیش دوکه نگردمی تا بزانم امرو چ کم😂

من۵فرندم هس فقط یک‌کارتم باز نیه وله گران درهات بوم ایتر نمگرد

انشاالله هین ایمرو بتانین بیگرین

بشکم لیست بیت قیمت کات بومان

من۵فرندم هس فقط یک‌کارتم باز نیه وله گران درهات بوم ایتر نمگردانشاالله هین ایمرو بتانین بیگرینبشکم ل ...

انشاالله عزیزگم