2777
2789

حالا تحویلم نمیگیرها ولی میترسه از من نمیدونم چرا چون میتونه ی دونه بزنه من با صد نسلم نابود بشم🤣 نشسته بودیم سر سفره یهو بهش گفتم چرا رفتی لایک کردی اون بازیگره رو . یهو زول زد تو چشمام گفت به تو چه . نگاش کردم چند ثانیه.  یهو گفت بخدا به ارواح آقام لایک نکردم بیا ببین با بغض میگفت .بعد رفت گرفت خوابید 🤣 جلوی مامانش اینا . بعد داشتیم فیلم ترسناک میدیدیم گفتم وای من خیلی میترسم توام ؟؟؟گفت بخدا من از هیچی نمی‌ترسم.  از جن . حیووون.  هیچییی . ولی از تو مثل سگ میترسم.  بخدا نمیدونم چرا خیلی هم جمع جور و کوچولو هستم نمیدونم چراااا . واقعا چراااا؟؟😐🤔

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی با یزید نسبتی داری؟لایک کردن ی بازیگر دیگه چیه ک بهش گیر میدی😐😂

بابا اون آرام سپهری بود حرصم گرفت نگو بدبخت داشته فیلم نگاه میکرده

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
اخلاقت خوب نیست شاید😶 جلو مامانش سین جین میکنی اخه؟

اخلاقم خوبه . ولی سگ بشم دیگه هیچییییی

معلوم نیست چیکارش کردی 😂

بخدا نمیدونم چیکارش کردم مرده گنده اینجوری میکنه

از همون میترسه دیگه... اینطوری شوهرت کم کم ازت دور میشه سر چیزای بیخود تند نشو جلو خانوادش کوچیکش نک ...

باورت میشهههه من خیلی مهربونم . اگه دیگه واقعااااا نتونم اون کارو هضم کنم عصبی میشم . این نمیدونم چرا اینطوری میکنه