2777
2789
عنوان

اسکراب بدن خوب معرفی کنین ❤️

2607 بازدید | 17 پست

خوشگلا از چه اسکراب بدنی استفاده میکنید که هم بوی خوب میده هم حس خوب؟ من چون پوستم خشکه اهل لیف و کیسه نیستم بدنمو فقط با شامپو بدن و دست میشورم و گاهی اسکراب. شماها که پوستتون خشکه چه میکنید؟

من از شامپو بدن اوه استفاده میکنم داخلش دونه های اسکراب داره خیلی خوش بوئه

شامپو اسکراب دارم عزیزم ولی دونه هاش اونقدری که حال بده و موثر باشه زیاد نیست😀 اوه دونه هاش زیاد و سفته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ریزن خیلی تو اسکراب نقشی ندارن😅

همون دیگه بیشتر نقش تزیینی دارن 😀  یه اسکراب بدن دارم مال لدورا. توش روغن زیتون بود و دونه های سفت و درشت و زیاد قهوه‌. خیلی لذت بخش بود. احتمالا دوباره همونو بگیرم 

عزیزم من پوستم خشک و حساسه،با شامپو بچه بدن فیروز میشورم،قبلنا هم با شامپو بدن ایوروشه ک الان دیگه نیست،اسکراب هم ماهی،دو ماهی با پودر قهوه فرانسه یا اسپرسو ،روغن بادوم و شکر،ماساژ و بعدم آبکشی

Nop