2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
یه بار گفتم بزار صورتمو بپوشونم گفت برا چی مگه میخوام چیکار کنم

خب اینو نگه چی بگه 

ماشالا سنش بالاعه و با تجربه تو این مسائل قشنگم از در محبت وارد شد ک تورو خامت کنه 

هیچوقت بهش برنگرد هیچوقت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم تبدیلش میکنم به شوهر اخه

اعتماد نكن ، خيلي از همين اقايون تحصيلكرده راحت ميگن دخترا تو إيران با ديدن كارت اقامت وا ميدن و واسه اومدن خارج سرويس ميدن و اونا هم فكر ميكنن اون دخترها هم واسه خودشون نميخوانشون و هدفشون از رابطه اقامته! 

تو با اين سن كم و البته خيلي تفكر احمقانه اي داري هيچ دختري با سرويس دادن يك مرد و تبديل به شوهر نكرده! جدا از عشق و محبت بين دو طرف سياست رفتاري و اخلاق و شخصيت ها و طرز تفكر و حتي جايگاه اجتماعي هم به هم نزديكه و به هم ديگه ميان. 

اين اقا بهت محبت نداره و رك و راست بهش بگو واسه ازدواج بريم مشاوره ازدواج و با خانواده مطرح كن . مطمينم بلاكت ميكنه اما امتحان كن چون تنها راهي كه ميتونه ببرتت پارتنري است. 

اگه هم فك ميكني ميبرتت خارج اونم با يه مدرك زبان كاملا در  اشتباهي ، من خودم ٤ سال اروپا زندگي كردم ، ويزا پارتنري و يا الحاق خانواده كه كلا نياز به مدرك زبان نداره ! 

اگه از طريق تحصيلي يا شغلي بخواي بري، بله مدرك زبان ميخواي ، المان شغلي نميتوني بري فقط ١٨ سالته تحصيلات و سايقه كاري نداري ، 

از طريق تحصيل هم بخواي بري مدرك زبان ميخواي و تمكن مالي و پذيرش از دانشگاه كه همش رو دوش خودت و نمراتته و به اون اقا أصلا مربوط نميشه كه كاري واست كنه! 

يكم با خودت فكر كن كه با وعده سر خرمن به كي داري سرويس ميدي و چرا؟ 

یه بار گفتم بزار صورتمو بپوشونم گفت برا چی مگه میخوام چیکار کنم

عزيزم برو پليس فتا صحبت كن به جرم إغفال و گرفتن فيلم و تاكيد كن نميخواي خانوادت بفهمن .. اون عكسا و فيلمها هر چه زودتر از گوشيش پاك بشن بهتره، بره خارج آپلود كنه توي يه سايت +18 ايندت خيلي تحت تاثير قرار ميگيره و أصلا به اين اقا اعتمادي نيس تو درصدي به اين فكر كن كه عكس و فيلمهات پخش شه ..

وای خدا خیرت بده شست برد حرفاشونو یکی اون روز میگفت تو مردی عکس دست دادم گفتم حالا تموم شد؟؟؟به خدا ...

قربونت برم

ولشون کن عزیزم بدبین شدن نسبت به بعضی چیزا

تو برای اونایی که باور میکنن بگو 

🧿

جمله ای هست ک همینو میگه یادت باشه 

پول آدمو عوض میکنه اگه عوض نکنه عوضی میکنه .

نصف همین پسرای لاشی اگه بی پول بودن ازین گوها نمی‌خوردن چون پولدارن هر کاری دلشون بخواد میکنن از موقعیت سو استفاده میکنن ی زره زبون میریزن دختره میگه هم محبت میکنه هم پولداره دیگه چیزی کم نداره ک فرداش با دل شکسته و مغز افسرده برمیگرده 

من نمیگم معیارت پول بود چون مشخصه ک هیچ هدف مالی از جانبش نداشتی ولی فک نکن چون پولداره با شخصیته و اوکیه 

دنبال ادمی باش ک متوسطه وضع مالیش اوکیه و معمولیه ولی ادمه شخصیت واقعی داره جنتلمنانه رفتار میکنه تو رو میزاره سرش قیمه قیمه میکنه واست هر کاری میکنه ن این دو زاریا  ! لایو میدیدم دیشب پسره خیلییییییی خر پول دوس دختر داشت دختره ساده خیلی دوسش داره با گریه بش میگفت چرا بقیه دخترارو اینقد نگا میکنی  پسره خیلی با خنده میگفت اگه ناراحتی چرا نمیری پس چرا الکی میمونی با من ور کونمی!!! دخترم بغض کرده بوده بود میگفت چون دوست دارم بت نگفتم ادم بدی هستی ولی اینقد خیره ب بقیه نگا نکن من دلم کباب شد واسه دختره 

پسرا جنبه پول زیاد ندارن میگن مردو موقعی ک شرایط مالیش خیلی خوبه باید بشناسی! اینا پررو میشن هار میشن میگن کیس برامون زیاده 

اول ملاکت شخصیت واقعی باشه اونم بعد اینکه واقعا ثابت بشه ادم اگه مثلا با شوهر ایندش ماشینش حتما شاسی نباشه یا تو بالا شهر خونه نداشته باشه نمیمیره ولی حتما از بی محبتی و خیانت و بازی گرفته شدن هر روز میمیره روحش و دوباره زنده میشه نزار ‌با چهار تا جمله خرت بکنن سوارت بشن نزار دیگه این اتفاق بیوفته

خب اینو نگه چی بگه ماشالا سنش بالاعه و با تجربه تو این مسائل قشنگم از در محبت وارد شد ک تورو خامت کن ...

نه دیگه کاریش ندارم البته با سه چهارتا پسر مشورت کردم گقتن عجله کردی عشق از اول ایجاد نمیشه یکیشم گفت فکر نکنم دوستت داشته باشه 

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
فقط باختی بنده ی خدا خداکمکت کنه😔

اگر خطایی کنه عکسی چیزی بگه دارن کاری جز خودکشی دیگه نمیمونه برام

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
اعتماد نكن ، خيلي از همين اقايون تحصيلكرده راحت ميگن دخترا تو إيران با ديدن كارت اقامت وا ميدن و واس ...

😐 جدی میتونست بدون زبان ویزا بده😐این گفت برو بخون که