2777
2789
عنوان

عروسی و فوت اقوام

88 بازدید | 13 پست

دوساله عقد هستم دیگه صدای خانوادم هم در اومده 

شهریور خاستم عروسی بگیرم مادر بزرگ شوهرم فوت کرد الآن ما آذر میخاستم عروسی بگیریم ۹اذر

زن عموش فوت کرد همین امروز 

مام همه جارو رزرو کردیم 

چیکار کنم ؟

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه بگیرید به رسم ادب و مراسمتون رو برگزار کنید

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

کلا ما وقتی اینجوری پیش میاد دیگه نمیزاریم مراسم عقب بیفته بد میدونیم. 

شماهم که یک بار پیش اومده و بار دوم نزارید دیگه عقب بیفته باز. با این تورم و گرونی به فکر خودتون باشید خدا رحمتش کنه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بارها پیش اومده و معمولا چند نفر بزرگ فامیل جمع میشن با شیرینی و قند و میرن از خانواده اون شخص اجازه میگیرن تا مراسم شادی رو انجام بدن.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

نمی‌دونم بستگی به روابط خانوادگی داره ولی زن عمو نسبت دوری نیست جزو فامیل درجه یک حساب میشه

درجه ۲

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خودشونم فک نمیکنم راضی باشن دو سال عقد بودین، یه فوت دیگه عقب انداخته مراسمتونو، حالا برای بار دوم کنسل کنین 

هر چند زن عمو هم دور نیس 

ولی بزرگترا برن اجازه بگیرن مراسمتونو برگزار کنین 

ما تواین جور مواقع اجازع میدیم ولی خودمونو اقوام نزدیک هیچکدوم مراسمو شرکت نمیکنیم 

درجه ۲

نه دیگه واسه پدر ایشون درجه یک حساب میشه داداشش عزا داره زنشه...به احترام داداش و بچه‌های داداشش باید نگه داره

فک کن بعد هزار سال خدای ناکرده زن داداش من فوت کنه بعد من بیام عروسی بچم رو برگزار کنم، نمیشه دیگه

نه دیگه واسه پدر ایشون درجه یک حساب میشه داداشش عزا داره زنشه...به احترام داداش و بچه‌های داداشش بای ...

نسبت به داماد درجه ۲ حساب میشه نسبت به پدر داماد ۱ 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺