2777
2789

خب؟ 

سوالتون چیه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدم عزیزم، نیومده چیزی؟ گفتم کسی رو میشناسید با فیلم کنکور سال های قبل رو تحلیل کنه

درسته منظورم اینه بعد این سوالتون حرفتون چیه

من کنکورای سال قبل رگ از گوگل سرچ میکردم میدیدم تحلیل

بیشترش هم کتاب مارکوپولو تحلیل داشت بدون کلیپ

هرجا نمیفهمیدم سعی میکردم کلیپ پیدا کنم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

درسته منظورم اینه بعد این سوالتون حرفتون چیهمن کنکورای سال قبل رگ از گوگل سرچ میکردم میدیدم تحلیلبیش ...

اسم استادش میخوام بدونن برم فیلم هاشو دانلود کنم 

گوگل خوب نیست از تلگرام دان میکنم

اره اساتید ماز رایگان تو اپارات گذاشتن

سرچ تحلیل زیست کنکور فرهمندنیا

تحلیل شیمی هادیانفرد 

تحلیل فیزیک رحمانی

تحلیل ریاضی معین کرمی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

سلام بچه ها👋🏻💗 روزتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه..

من دبیرم و شیمی و‌فیزیک تدریس میکنم. این پیج تدریس من هست و تازه فعالش کردم، قراره یکسری آموزش ها و تدریس ها و‌قسمت هایی از کلاس هام توی پیجم قرار بدم، ممنون میشم به اکیپ دوستانه ی ما بپیوندید🌸💕

و بابت فعالیت های شما در پیج، مثل ری استوری کردن پیج، دایرکت یا کامنت کردن جواب درست سوال هایی که توی‌ویدئو ازتون میکنم؛

کتاب های مطرح کنکورو جایزه بگیرید و خدمتتون ارسال بشه😍🤩

ممنون از همراهیتون عزیزان

آیدی پیج: phizoshim_teacher