2777
2789

بشدت عفونتم شدیده مجردم دکترم براش عجیب بود میگف مجرده معمولا انقدر شدید عفونت نمیگیرن تا لگنم کمی زده عفونت دکتر فقط بهم کرم داد اونم چون مجردم سطحی میتونم بزنم چندساله درگیرشم دیگ دارم روانی میشم تو اب سرکه و ابزن گیاهیی نشسته ام خارشم کاملا برطرف شده ولی ترشحات شدید رنگی میبینم خیلی 

چیوار کنم؟ ؟؟چندساله ولم نمیکنه

خیلیم بهداشت رو رعایت میکنم روزی دوبار لباس زیر عوض میکنم لباس زیرم نخیه 

مرتب حمام میرم ژل شستشو مخصوص دارم ولی خب فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ش*ورت نقره از داروخانه تهیه کن بپوش عفونت به خودش جمع میکنه .

اباس زیر مردونه سفیذ نخی تهیه کن بپوش ساعت تعویض لباست پشت سرهم باشه .

از شامپو بچه برای شست شو استفاده کن ...ژل واژن باعث میشه میکروب هایی که در مقابل عفونت .از بین بره ..

بخور عنبرنسا 

خوردن اوبشن پونه نعنا 

اگر تونستی آبگرم هم برو 

سلام گلم یه خانمی مشکل عفونت داشتن تاپیکشون رو همینجا دیدم...ایشون رفته بودن پیش دکتر عفونی بستری براشون نوشته بودن و انواع آنتی بیوتیک‌ها رو براشون استفاده کرده بودن خوب شدن...من خودمم مجرد هستم و بعضی وقتا درگیر میشم... پماد می‌زنم،بیشتر سعی می‌کنم آزاد بذارم با پوشیدن دامن یا شلوارک زود بهتر میشم..‌‌‌.لباس زیرم اگه بخوام بپوشم اتو می‌زنم خیلی برام تاثیر داشت واقعا...ژل و صابون هم زیاد برای اون ناحیه استفاده نکن pH به هم میخوره و مستعد رشد باکتری‌های مضر میشه

دلی که رحمه زخمه💔
میگم خب شاید کسی راهی انجام داده براش خوب بوده بگ منم انجام بدم

آخه میزان عفونت و دلیلش و نوع ترشحات که یکی نیس که داروهاش هم یکی باشه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)