2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این داستان چیه ؟

251 بازدید | 21 پست

یه دختر پسر باهم خیلی خوب بودن و عاشق هم بودن و برای هم میمیردن همیشه کلی قرار عاشقانه میذاشتن و کلی باهم خوب بودن پسر کارگر بود اما فوق العاده آدم خوش اخلاق و مهربونی بود و با دختره باهم قرار گذاشته بودند باهم ازدواج کنند ،یک روز پسره زنگ میزنه دختره و میبینه بلاکش کرده و خبر بهش میرسه دختر بخاطر پول زن یک مرد پولدار شده و اون پسره هم کلی افسرده میشه

خب نظرتون چیه ؟

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دختره پسر فقیره رو دوست داشته ولی شرایط پسره خیلی تحت فشارش گذاشته بخاطر همین وقتی خواستگار پولدار واسش امده رفته

این یعنی دختره دوسش داشته اما عاشقش نبوده

کسی ک عاشق باشه کنار میاد نمیزاره بره

و کارما داره کارش  

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به نظرم دختره پسر فقیره رو دوست داشته ولی شرایط پسره خیلی تحت فشارش گذاشته بخاطر همین وقتی خواستگار ...

وقتی باهاش قرار ازدواج می‌ذاره یعنی عاشقش دیگه

وقتی باهاش قرار ازدواج می‌ذاره یعنی عاشقش دیگه

ما عشق داریم دوست داشتن دارم وابستگی هم داریم 

هر کدوم از اینا داستانش جداس 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

میخواستم توی اون تاپیک جوابت رو بدم ولی قفل شد.توی یکی از تاپیکات گفتی بچه ها برات دعا کنن.پس به خدا و قرآن اعتقاد داری.ان شاء الله که عاشق ائمه هم میشی.امام حسین رو با کسایی که دارن ظلم میکنن مقایسه نکن.اینایی که ظلم میکنن مثل همون شمر و یزید هستن.اونها هم نماز میخوندن ولی به امام حسین ظلم کردن.میدونی روز عاشورا امام حسین بهشون چی گفت؟ گفت میدونین چرا حرف حق توی گوشتون نمیره؟ چون شکم شما از لقمه های حرام پرشده.چون بدنهای شما با مال حرام فربه شده که حرف حق توی گوشتون نمیره.اینایی که ظلم میکنن و حرف حق رو قبول نمیکنن حتما مال حرام توی زندگیشون رفته.امام حسین میخواست عدالت باشه و مردم راحت زندگی کنن.ولی نذاشتن و امام حسین رو کشتن.وقتی امام حسین کشته شد دیگه عدالت نیست.الان هم ظلم زیاد شده.ان شاء الله امام زمان بیاد و ظلم و ستم ازبین بره.

میخواستم توی اون تاپیک جوابت رو بدم ولی قفل شد.توی یکی از تاپیکات گفتی بچه ها برات دعا کنن.پس به خدا ...

دعا کردن من با دعا کردن شما فرق داره منظورم از کائنات بود و اینکه به دین هیچ اعتقادی ندارم نه خدایی وجود. داره از نظر من و نه هیچ دینی 

دین از نظر من وسیله ای برای کلاهبرداری و کلاشی هست 

همون‌طور که طی این پنجاه سال ما رو با این عقاید پر کردن و جیب خودمون رو خالی و مملکت ما رو غارت کردن بقیه دین ها و حکومت ها هم اینکارو میکنن

دعا کردن من با دعا کردن شما فرق داره منظورم از کائنات بود و اینکه به دین هیچ اعتقادی ندارم نه خدایی ...

خدا وجود داره وهمه آدم ها و جهان رو آفریده.اگه به خاطر کسایی که دین اسلام رو قبول دارن و ظلم میکنن اینجوری شدی.اینا ظاهرشون خوبه و باطنشون بد و از دین سو استفاده میکنن.وگرنه اسلام واقعی اینجوری نیست.اسلام دین مهربانیه. و فقط هم حکومت امام علی رو قبول دارم و حکومتش درسته.اگه خدا نخواد برگی از درخت نمیفته پس هرکسی هم دعا کنه تا خدا نخواد برآورده نمیشه.