2777
2789
عنوان

چقدرپول بایدداشته باشم تا....

149 بازدید | 15 پست

مهاجرت کنم آلمان...

شمافکرکن زبانم فوله...

شیرینی پزی یاسیم کشی ساختمان بلدم...

حالامیخوام مهاجرت کنم چقدربایدپول داشته باشم‌که برم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت اشتباهه

الان شما فرض کن صد میلیارد هم داشته باشی

اول باید مشخص کنی از چه طریقی میری

چه نوع ویزایی

نوع ویزا مشخص میکنه چقدر پول نیاز داری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سوالت اشتباههالان شما فرض کن صد میلیارد هم داشته باشیاول باید مشخص کنی از چه طریقی میریچه نوع ویزایی ...

ویزاروچطوربایدبگیریم؟مگه همین که مدرک داریم کافی نیس

ویزاروچطوربایدبگیریم؟مگه همین که مدرک داریم کافی نیس

بدون ویزا که نمیشه مهاجرت کرد

ویزای کاری داریم، ویزای توریستی داریم، ویزای دانشجویی داریم

ویزای بیزینسی داریم

برای ویزای کاری شما باید یه جا تو آلمان استخدام بشی (بهت جاب آفر بدن) بعد بری سفارت درخواست ویزای کاری بکنی. اگه ویزا رو بگیری اونوقت اونور شغل داری‌‌. فقط کافیه در حد هزینه های چند ماه اول با خودت پول ببری

تحصیلی هم همینطوره (به جاب آفر پذیرش با بورسیه می گیری).

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
واقعا؟خودشون خونه وکارمیدن؟

عزیزم اوسبیلدونگ یه دوره ی اموزشی ۲،۳ ساله ست که حقوق داره و بعدشم راحت کار پیدا میکنی به شرط اینکه زبانت خوب باشه

خونه هم که خودت باید بری پیدا کنی مثلا واسه اوایل یه اتاق میگیری

🏃🏻‍♀️