2777
2789

هر چند میتونی برای شیخ نخودکی فاتحه نذر کن

معجزه میکنه

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی

ببین این دعایی که بهت میگم خیلی سنگینه 

اگه واسه حاجت های کوچیک بخونی اصلا در شان این دعا نیست اینقدررررر که دعای با عظمت و سنگینیه

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
ببین این دعایی که بهت میگم خیلی سنگینه اگه واسه حاجت های کوچیک بخونی اصلا در شان این دعا نیست اینقدر ...

نه کوچیک نیست، ممنون میشم بگی:)))

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

توسل به حضرت ام البنین کن نماز شب بخون هدیه کن بهشون یا ۴۰ روز روزس ۱۳۵ تا صلوات برای خودشونو پسراشون زیارت عاشورا بخون هر کدوم در توانت بود انجام بده 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
نه کوچیک نیست، ممنون میشم بگی:)))

دعای عظیم شان اسمای حسنای الهی

یعنی تمامی نام هاي خداوند

بن نظرم خیلی با ارزشه

اسمش حالا دقیق این نبود فکر کنم ولی اینو بزنی برات همون اسم ها رو میاره

فرقی نداره

بخون انشالله حاجت روا میشی

اول بخونیم یا بعد حاجت گرفتیم؟؟

فرقی نداره عزیزم

میتونی مثلا یه مقداری تا نذر کنی یکمشو قبل از حاجت گرفتن بخونی

یکمم بزاری بعد از اینکه حاجتتو گرفتی

یا اینکه کلا همرو بزاری بعد از اینکه حاجت گرفتی 

یا هم قبلش بخونی

در کل فرقی نداره

من خودم اکثرا ۵ تا نذر میکنم

ممنون عزیزم از توضیح کاملتون

خواهش میکنم

حاجت روا باشید🥰