2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاین لطفا🥲

153 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر

بچه ها من چند وقته انگشترم که خیلی دوسش داشتم رو گم کردم همه‌ جا رو زیر و رو کردم پیداش نمیکنم

این پیشگوها و کسایی که موکل دارن میتونن بهم بگن انگشترم کجاست؟

نچ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی کن سه تاشو بخون دوتاشو نگه دار و نیت کن هروقت پیدا شد بخونی دوباره شروع کن به گشت همه جا رو حسابی بگرد انشاالله پیدا میشه

همچنین میتونی ۵ تا فاتحه هم نذر حاج آقا اصفهانی کنی و به روش بالا عمل کنی

من این دستور از همینجا یاد گرفتم و خداروشکر چندبار امتحان کردم نتیجه گرفتم

فقط باید بعدش حسابی بگردی

۵ تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی کن سه تاشو بخون دوتاشو نگه دار و نیت کن هروقت پیدا شد بخونی دوباره شروع ...

ممنون که گفتی عزیزم❤️

اینم انجام‌دادم 

شاید خوب نگشتم😔 نمیدونم

این چیزا خیلی تاثیر منفی میذارهیهو میبینی کل زندگیتو بخاطر یه انگشر نابود کردی خدای نکرده

خودمم خیلی میترسم اصلا تا حالا وارد این چیزا نشدم 

خدا از سر تقصیراتم بگذره انقدر کلافه شدم که میگم‌فقط پیداش کنم به هر قیمتی😭

به نظرم اگه دعانویسها و پیش گوها کارشون درست بود خودشون تو زندگی هیچ مشگلی نداشتنمن زیاد اعتقاد ندار ...

من خودمم اعتقاد ندارم راستش

به عنوان آخرین راه به ذهنم اومد یهو☹️

من یه بار دو روز بود انگشتر دخترمو گم کرده بود هرچقد گشتم نبود که نبود آخرش این نذر کردم باورت میشه تو کیسه زباله(البته زباله آشپزخونه) پیداش کردم اصلا فکرشم نمیکردم اونجا باشه 

نگو رو میز کنار کارتون دستمال کاغذی بوده بعد دستمال کاغذی تموم میشه منم خواستم کارتونشو بندازم سطل زباله نفهمیدم انگشترم با اون انداختم تو زباله