2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست
خدا نکنه عزیزم برات دعا میکنم که حال و روزت خوب بشه.میدونم سخته درکت میکنم بازم میگم این روزا میگذره ...

بخدا برای کار همه جا رفتم نیست با لپ تاپم یکم پول درمیارم بخدا همینم با خانوادم نه هیچ نیاز مالی ندارن تقسیم میکنم همه چی میخرم ولی اونا نمک نشناسن بابامم پسر دوست هرچی داره به اسم برادرم کرده از اینورم سر حرف ی بچه کل بدنم سیاه کرد لباسام پرت کرد همه کار انگار ناپدریمه

بخدا برای کار همه جا رفتم نیست با لپ تاپم یکم پول درمیارم بخدا همینم با خانوادم نه هیچ نیاز مالی ندا ...

ای داد😭😭😔😔😔چی میشه کرد جز تحمل عزیزم 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که کنارم بودبن به حرفام گوش دادین توروخدا دعا کن بمیرم حالی برای زندگی ندارم

عزیزم هروقت خاستی با کسی حرف بزنی من هستم منم تنهام.

دعا میککنم رووزی بیاد به همین زودی که به این لحظات بخندی و بگی خدایا ممنون که همه چی درست شد

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
عزیزم هروقت خاستی با کسی حرف بزنی من هستم منم تنهام.دعا میککنم رووزی بیاد به همین زودی که به این لحظ ...

دنیا با بودن انسان های دل پاکی مث شما قشنگه مرسی عزیزم چشم 

دنیا با بودن انسان های دل پاکی مث شما قشنگه مرسی عزیزم چشم

عزیز دلمی قربونت❤️❤️❤️

عزیزم منتظر خدا نمون

خدا یعنی اراده و خواست تو

شما برگشتی به خونه پدریت

شوهرت که رفت و مشخصه وضعیت اونا و‌تموم شده رفته

ولی تا کی باید این تحقیر و حقارت رو‌تحمل کنی؟؟؟ 

خدا خودت هستی 

خدا ازت نخواسته بشینی فحشهای پدر و مادرتو اونم یه ادم طلاق گرفته گوش بدی

از اون خونه برو بیرون هر جوری شده

تا تو حقارت رو بپذیری پدر و مادرت همین هستند

تو باید بکنی و ازشون جدا بشی 

اینجوری تا اخر عمر همینی که الان میبینی 

عزیزم منتظر خدا نمونخدا یعنی اراده و خواست توشما برگشتی به خونه پدریتشوهرت که رفت و مشخصه وضعیت اونا ...

شما پدر منو نمیشناسید که هر جام برم پبدام میکنه و نمیزاره زنده بمونم اینقدر داره که بهداین و اون پول بده برای پیدا کردنم اصلا تو یک طایفه ای که شدیدا فقر فرهنگی داره زندگی میکنم.

پدر من پسر دوسته هرچی داره به اسمش کرده الان سه روزه سر اینکه یک  کوچولو  زدم رو دست برادرزادم  اونم بخدا خیلی یواش زن داداشم که میدونه پدرم پشت ما دخترا نیست سر همین فتنه راه انداخته منو انداخته زیر مشت و لگد پدرم خواهرم دو تا پیام  داد گله کرد ازش باز رفت به پدرم گفت اونم باز به خواهرم زنگ زد هر فحشی که دلش خواست به خواهرم گفت و میگه درد و بلای عروسم بخوره تو سر شما چهارتا. راه حل چیه کجا باید برم 

شما پدر منو نمیشناسید که هر جام برم پبدام میکنه و نمیزاره زنده بمونم اینقدر داره که بهداین و اون پول ...

تا این ذلت ها رو بپذیری همینه

من بودم یه لحظه هم تو اون خونه نمیموندم 

الانم کم کتک نمیخوری که نهایت پدرت پیدات کنه کتکت بزنه!!!