2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمکم کنید

207 بازدید | 23 پست

سلام من سر تبعیض پدرم تمام بدنم درد میکنه سسر اینکه چن شب پیش برادرم خونه نبود با برادرزادم یکم دعواش کردم برادرم برگشت خونه زن و بچه اش پیشش گفتن بعد برادرم باز رفت شهرستان به  پدرم امشب زنگ طد هرچی خواست پشت سرم گفت پدرم هم از وقتی من طلاق گرفتم جز تشر یکبار خوب باهام حرف نزد امشب به حدی کتکم زد دو تا از النگوهام شکستن همه لباسام که با پول خودم خریده بودم انداخت وسط راه پله در اتاقم شکوند لپ تاپم پرت کرد بیرون نمیدکنم چه جوری عکس بزارم که نشونتون بدم چقدر بد کتکم زد هرچی فش هم خواست بارم کرد حتی جرات نداشتم گریه کنم من از اینکه باز صبح بشه مبترسم

😔😔😭عزیزم متاسفم.مادرت چیزی نگفت؟نمیتونی خونه جدا بگیری؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😭عزیزم متاسفم.مادرت چیزی نگفت؟نمیتونی خونه جدا بگیری؟

توروخدا باهام حرف بزنید من فقط خدرو دارم  خدایی که انگار ولم کرده خدایی که هیچ کاری نمیخواد برام بکنه

توروخدا باهام حرف بزنید من فقط خدرو دارم خدایی که انگار ولم کرده خدایی که هیچ کاری نمیخواد برام بکن ...

عزیزم داشتم تاپیکاتو میخوندم.چقدر شوهرت نامرد بوده در حقت.اما ناراحت نباش.خدارو شکر مدرکت بالاس.سعی کن بری سر یه کار از محیط خونه کمی دور باشی.انشاالله ادم درستی سر راهت بیاد.من چی بگم که دستم به هیچ جا بند نیست

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
توروخدا باهام حرف بزنید دارم دیوونه میشم

ناشکری نکن گلم خدا هست .کفر نگو.نه خوشی تا اخر با ادمه نه سختی.

من خودم الان چند ماهه زندگیم داغوونه.شوهر نامردم بچه رو ازم گرفته.الانم چند دقیقه پیش با مادرو پدرم بحثم شد منم عمای عالم تو دلمه اما امیدم به خود خداس

عزیزم داشتم تاپیکاتو میخوندم.چقدر شوهرت نامرد بوده در حقت.اما ناراحت نباش.خدارو شکر مدرکت بالاس.سعی ...

این خانواده بیشعور همسرم سر اینکه مدرک دارم و کار ندارم این بلا سرم اوردن توروخدا برام دعا میکنی فقط توروجون عزیزت دعا کن خدا مرگم برسونه بخدا نای بلند شدن ندارم دنیام جعنمه هیچ وقت پدرم نمیبخشم هیچ وقت تازه بعد کلی کتک من رفته طبقه بالا خونه داداشم باز از برادرزادم بهتر بپرسه من کتکش زدم یا نه همچین پدریه بعد کلی رو نمازش حساسه

ناشکری نکن گلم خدا هست .کفر نگو.نه خوشی تا اخر با ادمه نه سختی.من خودم الان چند ماهه زندگیم داغوونه. ...

خیلی کتک خوردم ی اتاق در ب داغون بهم دادن بابام ازم پس گرفت تو اشپزخونه میخوابم همه وسیله ارایشیام مانتو لباس کلی خریدم با پول خودم بخدا از وقتی برگشتم ی روسری برام نخریده این گوشیمم یواشکی برشداشتم کاش میتونستم دستم بهتون نشون بدم چقدر خونیه

خیلی کتک خوردم ی اتاق در ب داغون بهم دادن بابام ازم پس گرفت تو اشپزخونه میخوابم همه وسیله ارایشیام م ...

😭😭😭😭😭عزیز دلم خیلی متاسفم.خیلی ناراحتم برات.انشااله خدا بهترینارو برات بخاد الان کار طلاقت تموم شده یا هنوز جدا نشدی؟

این خانواده بیشعور همسرم سر اینکه مدرک دارم و کار ندارم این بلا سرم اوردن توروخدا برام دعا میکنی فقط ...

خدا نکنه عزیزم برات دعا میکنم که حال و روزت خوب بشه.میدونم سخته درکت میکنم بازم میگم این روزا میگذره.

گفتم بهت اگر میتونی برو سرکار.خودتو عرق کار کن هم از محیط خونه دور میشی هم شانس ازدواج خوب برات مهیا میشه و هم اینکه دستت تو جیب خودت میره.

به داشته هات فکر کن.خدارو شکر مدرک خوب داری.

خدارو شکر کن بچه نداشتی و جدا شدی وگرنه الان دلت خون بود برای بچه

😭😭😭😭😭عزیز دلم خیلی متاسفم.خیلی ناراحتم برات.انشااله خدا بهترینارو برات بخاد الان کار طلاقت تموم ...

نه تپوم شده همه جام درد میکنه بحدا روز قیامت من شکایت پدرم پیش خدا میکنم میگم چقدر باهام بد بود چثدر کتکم زد

@دیگه_تکرار_نمیشه