2777
2789
عنوان

شما هم این خبر وحشتناک شنیدین

849 بازدید | 33 پست

یه خانوم با یه فرزند، دوباره ازدواج کرده شوهر جدید توی دعوا بچه رو کشته بعد خانم رفته ادعا کرده که پدر واقعی بچه بوده واسه اینکه شوهرش رو اعدامش نکنن! پزشکی قانونی نبش قبر کرده و آزمایش گرفتن دیدن نه تنها این آقا پدر بچه نیست بلکه اون شوهر اول هم پدر بچه نبوده!

+ وای خدا🤦🏻

با خیانت به کجا میخوایین برسین که با زندگی سالم نمیتونین؟ چه مرگتوووونه خب؟؟؟

‌🆔 @GizmizTel 💯

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بکنار 

فقط اونجا ک ادعاش شده قاتل این مرده نیست 

بیچاره اون بچه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

آره استوری شاهین صمدپور دیدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

برگاام

خدا تو سر بعضیا جای مغز پشگل گذاشته واقعا

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

همینجا من ی همچین خبری شنیدم هنوزم از یادم نرفته البته قضیه ی قتل و اینا نبود  همسر دوم تعریف می‌کنه وقتی خواست از شوهرش بچه دار بشه دیدن نمیشه رفتن آزمایش دادن فهمیدن شوهرش اصلا بچه دار نمی‌شده درحالیکه از زن اول دوتا بچه داشته آزمایش دادن دیدن بله بچه متعلق ب آقا نبوده خیلی وحشتناکه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )