2777
2789

من الان36هفته و 2روزمه.شبااصلا خوابم نمیبره برازایمانم.همه اطرافیانم میگن برو زایمان طبیعی تو هم لگنت خوبه هم قدت و.... امامن فوبیای زایمان طبیعی دارم هیشکی درک نمیکنه.نمیتونم تصورشو کنم.مطلب زیادخوندم فیلم زیاددیدم.نمیدونم چکارکنم.توروخداراهنماییم کنید ک انتخاب درستی داشته باشم.از ی طرفم هزینه سزاختیاریو پرسیدیم4و500گفتن ک باید رو5تومن حساب کنیم دیگ.شماجای من بودین چکارمیکردین

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

یه ماما همراه بگیر تا بهت آرامش بده و یادت بده چکار کنی تا زایمان راحتی داشته باشی.

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

من اگه باردار بشم حتما سزارین میکنم

ولی همسرم سخت اصرار بر این داره که اگه باردار شدی فقط طبیعی باید زایمان کنی

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم میگ برو طبیعی .سز عوارض زیادی داره و... اماوقتی ترس و گریه و نخوابیدن شبانمو میبینه میگ هرجور دوس داری امابری سز پشیمون میشی

معمولا راحتی و سختی زایمان مقداری ارثیه از مامانت بپرس زایماناش چطور بوده یا اگه خواهر داری که زایمان کرده باشه.

من مامانم بی نهایت زایماناش سخت بوده و دوره نقاهتش طولانی بوده درحدی که میگفت مگه من بمیرم تو طبیعی بیاری  میخواسته فقط یک بچه هم داشته باشه ولی نشده. ولی مثلا زنداییم میرفت راحت طبیعی میاورو بخیه هاشم چندروزه خوب میشد

آمادگی ذهنی خیلی مهمه.اگه بترسی چه برای سزارین چه طبیعی اذیت میشی.هروقت ترسیدی یادت بیار هنو تو خیلی از روستاها دخترای کم سن و سال دارن بدون هیچ روش بی دردی زایمان طبیعی میکنن...چاره دیگه ای ندارن.از اونا که کمتر نیستی پس اگه بخوای از پسش برمیای

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

وااای اسم هیچکدومو نیار هروووز کابوس دارم انقققد از هردو میترسم که خدا میدونه... ولی طبیعی همراه اپیدورال و انتخاب کردم 

بیرون ز تو نیست آنچه می خواسته ام....فهرست تمام آرزوهای منی...!!!!

من يه سزارين داشتم هزار سال ديگه هم باشه سزارين رو انتخاب ميكنم خيلي راضي بودم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

به سلامتی ایشالا زایمان راحتی داشته باشی من سز شدم سی و هشت هفته خودم خواستم مشکلی نداشتم.ولی بعداز سوندکیسه ابم پاره شد خیلی دردکشیدم چون دکترم دیررسید،پرستارا خیلی گفتن توکه داری دردمیکشی طبیعی زایمان کن ولی من همش میگفتم دروغ میگین درد طبیعی این نیست خیلی بیشتره من میدونم.یکم پشیمونم کاش یکم تحمل میکردم ولی طبیعی زایمان میکردم دکترم بایدیکم بهم فشارمیاورد تاتصمیم میگرفتم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
معمولا راحتی و سختی زایمان مقداری ارثیه از مامانت بپرس زایماناش چطور بوده یا اگه خواهر داری که زایما ...

مامانم میگ من راحت بودم امادوتا خواهرم براشون سخت بوده خیلی زایمانشون طول کشید

به سلامتی ایشالا زایمان راحتی داشته باشی من سز شدم سی و هشت هفته خودم خواستم مشکلی نداشتم.ولی بعداز ...

ینی الان از سز پشیمونی؟چراا؟؟

مامانم میگ من راحت بودم امادوتا خواهرم براشون سخت بوده خیلی زایمانشون طول کشید

منم سز اختیاری بودم.خیلی بهتر از طبیعیه.

البته طبیعی خوبه ولی برای کسی مثل من با روحیه ی من اصلا مناسب نیست.دومی هم سز میکنم.ولی خدایی هزینه ش زیاده

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
به سلامتی ایشالا زایمان راحتی داشته باشی من سز شدم سی و هشت هفته خودم خواستم مشکلی نداشتم.ولی بعداز ...

ینی باگذاشتن سوند امکان داره کیسه آب پاره بشه؟؟