2777
2789
عنوان

پشت کنکوری تجربی ۴۰۴ کسی هست؟

1167 بازدید | 35 پست

کسی و دیدین با پایه صفر،از مرداد شروع کنه و سال بعدش پزشکی بیاره؟با این شرایط منه پشت کنکوری که امسال خراب کردم سال بعد میتونم امید داشته باشم؟اگه تمام جونمو بزارم؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

حتما چرا که نه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال یکی از اقواممون با پایه صفر از مهر شروع کرد خوندن ولی واقعا خوندا رتبه 70 و خورده ای تجربی آورد فکرشو کن مامانش می‌گفت این ماه های اخر یهو چند روز پیش میومد که من نمیدیدمش کلا تو اتاقش بود غذا میاوردن براش در میزدن میزاشتن پشت در اتاق هر وقت خودش خواست درو باز میکرد غذا رو برمیداشت ساده بگم تمام ارتباطش با دنیا قطع بود و فقط درس میخوند 

پارسال یکی از اقواممون با پایه صفر از مهر شروع کرد خوندن ولی واقعا خوندا رتبه 70 و خورده ای تجربی آو ...

یعنی روزی چند ساعت ،واقعا خوشحال شدم براش احسنت،کاشکی مثل اون بشم،ولی من نه امکان مشاور و کلاس و دارم نه منابع متعدد،واسه همه درسا آی کیو دارم که از پسر خالم بهم رسیده،بنظرت میتونم؟

یعنی روزی چند ساعت ،واقعا خوشحال شدم براش احسنت،کاشکی مثل اون بشم،ولی من نه امکان مشاور و کلاس و دار ...

ببین تا اونجا که می‌دونم ماه های آخر ساعت مطالعش رسیده بود به پونزده ساعت منابع هم فقط گفت برا هر درس یه منبع برداشته بود آزمون هم فقط قلمچی ثبت نام کرده بود کلاس رو خبر ندارم ولی مشاور هم داشت معدلش هم گفتن دور و بر 19 اومده بود به نظر من حتما یه مشاور داشته باش یه مشاور کار کشته و خوب یه کمی تحقیق کن از قبولی ها که مشاورشون کی بوده برا منابع هم کتاب های ایکیو کتاب های خوبی هستن فقط یه چیزو یادت باشه منابع بیست درصده کاره، بیست درصد هم استعداده، 60 درصد کار انگیزه و تلاش خودته انشالله که موفق میشی عزیزم

ببین تا اونجا که می‌دونم ماه های آخر ساعت مطالعش رسیده بود به پونزده ساعت منابع هم فقط گفت برا هر در ...

واقعا صفر بود؟ببینید من درصدام همه پنج شش هست حتی یدونه ده ندارم نمراتمم همه ۹-۱۰،باور کنین شرایط سخت بود و قبول دارن کمکاری کردم ولی واقعا ایشون انقد مثل من خراب بود اوضاع ش؟واقعا دوستدارم بشه

واقعا صفر بود؟ببینید من درصدام همه پنج شش هست حتی یدونه ده ندارم نمراتمم همه ۹-۱۰،باور کنین شرایط سخ ...

تا اونجا که خبر دارم وضعیت درسیش در تمام سال های تحصیلیش معمولی و متوسط بوده اصلا هیچ کس توقع نداشت حتی بتونه رشته تاپ قبول بشه چه برسه همچین رتبه ای بیاره

تا اونجا که خبر دارم وضعیت درسیش در تمام سال های تحصیلیش معمولی و متوسط بوده اصلا هیچ کس توقع نداشت ...

واقعا خدا خیرتون بده واقعا انگیزه گرفتم،اگه از مرداد با ۱۲ساعت شروع کنم و آی کیو رو دوبار برای همه درسا بزنم بنطرتون میشه رتبه خوبی بیارم؟

واقعا خدا خیرتون بده واقعا انگیزه گرفتم،اگه از مرداد با ۱۲ساعت شروع کنم و آی کیو رو دوبار برای همه د ...

چرا از همین الان شروع نمیکنی

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”