2777
2789
عنوان

پشت کنکوری تجربی ۴۰۴ کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 35 پست
واقعا انگیزه گرفتم،خدا خیرتون بده

اره بابا اسی معلومه که میتونی

شیمی فراهانی ببین عالیه فیلماش  تو تل هست

منفی گه باشی تورو به اوج میرسونه

فقط پیوستگی داشته باش

پیوستگی خیلی مهمه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا اسی معلومه که میتونیشیمی فراهانی ببین عالیه فیلماش تو تل هستمنفی گه باشی تورو به اوج میرسو ...

میشه سوال بپرسم؟اگه از مرداد شروع کنم با ۱۲ساعت مطالعه و کتاب آی‌کیو رو دوبار بزنم میتونم بنظرت؟دوسدارم خانواده مو خوشحال کنم،دوسدارم بمیرم چون امسال همرو خراب کردم

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

میشه سوال بپرسم؟اگه از مرداد شروع کنم با ۱۲ساعت مطالعه و کتاب آی‌کیو رو دوبار بزنم میتونم بنظرت؟دوسد ...

اره عزیزم حتما بپرس

ببین روزای اول با ۶ ساعت شروع کن بکوب ۱۲ ساعتش کنی اذیت میشی.

پیوستگی داشته باش پیوستگی خیلی مهمه

کتابای ایکیو سطحشون خیلی بالاست و برای شروع و برای تویی که صفری اصلا مناسب نیست.

شاید توان خرید کتابارو نداشته باشی میتونی از رو پی دی افشون بخونی.

با فراهانی پیش برو کلاسای سالیانش از اواسط تیر شروع میشه مو به مو حرفایی که میگه گوش کن و انجام بده

ریاضی کرمی بهت پیشنهاد میکنم

زیست حنیف عظیمی

فیزیک.یا شجاعی یا قضاتی

زمین چلاجور

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

میشه سوال بپرسم؟اگه از مرداد شروع کنم با ۱۲ساعت مطالعه و کتاب آی‌کیو رو دوبار بزنم میتونم بنظرت؟دوسد ...

برای منابع زیست اول با خیلی سبز شروع کن بعد نشر الگو کار کن...تست زمان دار بزن...اول از همه نحوه خوندن هر درسو یادبگیر.برنانه ریزیو یاد بگیر.اصولی پیش برو

تلگرام داری؟

اره عزیزم حتما بپرسببین روزای اول با ۶ ساعت شروع کن بکوب ۱۲ ساعتش کنی اذیت میشی.پیوستگی داشته باش پی ...

پی دی اف چشام در میاد که توی گوشی..یعنی واقعا با ایکیو نمیشه؟وای نه،چشام ضعیف اگه تو گوشی بخونم،خدایا کمکم کن

برای منابع زیست اول با خیلی سبز شروع کن بعد نشر الگو کار کن...تست زمان دار بزن...اول از همه نحوه خون ...

نه ندارم فقط شاد دارم

پی دی اف چشام در میاد که توی گوشی..یعنی واقعا با ایکیو نمیشه؟وای نه،چشام ضعیف اگه تو گوشی بخونم،خدای ...

من خودمم میخوام پشت بمونم راستش...

ایکیو خیلی سطحش بالاس..برای شروع اصلا مناسب نیس

نه ندارم فقط شاد دارم

ببین تلگرام نصب کن تمامی فیلمای دبیرا اونجاس

کلی کتاب تست و ازمون و ....

بخوای میفرستم برات

نه ندارم فقط شاد دارم

کانل سیب ترش برو بعد اپ سیب ترش رو دانلود کن نحوه خوندن درسا و مرور و تست زدن همه چیو ببین بعد شروع کن

اصول مطالعه بلد باش

ببین تلگرام نصب کن تمامی فیلمای دبیرا اونجاسکلی کتاب تست و ازمون و ....بخوای میفرستم برات

آیدی کانال رو میدی چون مامانم تلگرام داره

بله عزیزم

من خودمم میخوام پشت بمونم راستش...ایکیو خیلی سطحش بالاس..برای شروع اصلا مناسب نیس

اگه همه تست عاشو دونه دونه دقیق بخونم چی؟

https://t.me/+WPTkuW_u1cYyMmFk

راستی دوشنبه ساعت ۱۰ شب سیب ترش وبینار داره.هر انچه که باید بدونی تو وبینار میگن

هزینشم رایگانه

حتما شرکت کن

اگه همه تست عاشو دونه دونه دقیق بخونم چی؟

به نظرم ریسک نکن رو پی دی اف بخون...بعدا ای کیو هم کار کن