2777
2789
عنوان

رفیق بی معرفت

59 بازدید | 3 پست

رفیقی که براش صدمو گذاشتم اما الان ارتباط مون سرد شده هر روز بهم پیام میدادیم حداقل هفته ای ۲ دفعه زنگ میزدیم وقتی بی توجهی میکنی چه کنم اگه بخوام دوستیمو باهاش بهم بزنم خودم اذیت میشم چون رفیقمو دوست دارم قبلا باهاش ۳ ماه سرد بودم حتی نیومد بپرسه چیشده واسش مهم نبود تا اینکه سر یه موضوعی من مجبور شدم دوباره باهاش ارتباط بگیرم چه کنم ؟؟

ولی اینجوریم حس بی ارزشی و ناکافی بودن بهم دست میده 

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

مرسی بابت نظراتتون کلی کمکم میکنه

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

دقیقا تو وضعیت منی ولش کن بیشتر از اون فقط خودتو ازیت میکتی تو تلاشت و کردی الان نوبت اونه اگ میخواست اونم ی حرکتی میکرد پس ولش کن بره لیاقتش بخواد خودش ارتباط میگیره چون بیشتر از این غرور خود آدمه ک ی طرفه تلاش کنی و نشه باید ولش کنی و با دوستا و کارا و پیشرفتت بسوزونیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا تو وضعیت منی ولش کن بیشتر از اون فقط خودتو ازیت میکتی تو تلاشت و کردی الان نوبت اونه اگ میخواس ...

مرسی عزیزم جواب دادی