2777
2789
عنوان

بچرخ تا بچرخیم من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 89 پست
می دونم اما منم غرور دارم. درست از زمانی که مادرم از دنیا رفت و من بی پدر ومادر شدم عوض اینکه مراقبم ...

بمیرم الهی ، ولی خب گرگ زیاد هست اجی حواست ب زندگیت باشه نمیگم همش توپیش قدم شو،ولی خب ن اونقدر شورشورِ،ن اونقدر بی نمک،حواستو بده ببین کجابوده،زندگیتو ول نکن بخاطر غرورت،الکی هم اشتی نکن بزاربدونه مقصره دعوا اونم هست

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينجور وقتا پيش قدم ميشم اما نه از جهت منت کشی، بهش ميگم اينجور زندگی کلافم کرده، يا بيا مثل آدم بالغ حرف بزنيم مشکل حل بشه و يا اگه نميخوای مشکل رو حل کنی منم ديگه صبرم تموم شده، اين تو و اين زندگيت، من رفتم

اگرم موقع صحبت رو کار يا حرف نادرستش اصرار کنه و کوتاه نياد ميگم فقط مشاور. البته شوهرم نسبتا منطقيه اما گاهی سر يه سری موضوعات نه من حرف اون رو قبول ميکنم و نه برعکس که خب ميسپريم يه بيطرف متخصص و البته غريبه قضاوت کنه بينمون

آروم باش😐

راستش من اصلا آروم کردن بلد نیستم.😢 

والا اصولا مردا اینجورین که دست پیش میگیرن. من نظرم اینه که زنگ بزن پیگیر شو که کجاست ولی نه با ملایمت. چون ممکنه این عادت روش بمونه که شب نیاد خونه. من یه بار شوهرم گفت اصلا نمیام خونه با کلی خواهش تمنا کشوندمش خونه دهن مهنشو سرویس کردم. 😀 نظرم اینه که نباید بذاری حس کنه با این موضوع مشکل نداری یا مهم نیست واست. بعد که اومد دوباره قهر کن. 

نمی دونم. سراغ نگرفتم ببینم کجا رفته چون  می دونم قهرهامونو به کسی نمی گه برای همین دارم از دلش ...

یه زنگ بزن بین اتفاقی براش نیافتاده باشه بعد دوباره سنگین شو باهاش

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
این غرور لعنتی سر هممونو به باد میده آخرش😒😒😒😒😒 زنگ بزن دوست عزیز هرچی باشه شوهرته دیگه  ...

من الان سرکارم و نمی تونم فعلا از محل کارم خارج بشم و اینقدر عصبانیم که اگر بهش زنگ بزنم دعوام میشه و گریه می کنم همه همکارام می فهمن      

سلاممم عزیزم خوبی؟مشتاااااق دیدار😍

سلاااام دوست عزیییزم💖💜💙💚💛❤👄😍

امضاتو میبینم دلم می گیره😔

یروز رفتم حرم ولی باورکن انققد شلووووغ بود که نمیدونی😊

رفت وآمد سخت بود اصن😜

تصمیم گرفتم نرم تا اخرشهریور زائرا برن دیگه خخخخ😄😄😆😆😆😆😆

تو نمیخوای بیای مشد گلم؟ 😍😍😍😍💖💜💙💚💛❤😍😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

به نظرم همینجور بی تفاوت باش. ولی یه جوری یه خبر از کسی بگیر تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده باشه.دقیقا من از دیروز با شوهرم قهرم بااینکه هیچ موقع سابقه نداشت قهر کنیم یک روز ولی اینبار تصمیم گرفتم محکم وایستم تا یاد بگیره وقتی غلطی میکنه باید عذر خاهی کنه

یه دفعه با شوهرم قهر بودم طول کشید یادم نیست یه سوره ای بود خوندم به آب بعد ریختم تو چای خورد خودش شب اومد اشتی

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
از نت سرچ من دعا برای آشتی بین زن و شوهر  

عزیزم دعا لازم نیس بنظرمن💛

فقط کافیه یذره غرورشو بزاره کنار💖

درسته ناراحته از شوهرش 💜

حقم داره💙

ولی دیگه دلشوره ونگرانی این چیزا سرش نمیشه😕😕

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

حرمت بین خودتون رو از بین نبرید.

رفتار هر دو اشتباه بوده. مشکلاتتونو با حرف زدن و آرامش حل کنید راه حلش قهرهای طولانی و لجبازی نیست.

من همونم که همیشه گوجه رو از لای ساندویچ میکشم بیرون و حال همه رو بهم میزنم