چند روز پیش من و همسرم سر یه موضوع خیلی خیلی بیخود ساعت 6.5 صبح دعوامون شد. دعئامون سر این بود که من تا خودم و بچمو آماده کنم کمی طول کشید و اون فکر کرد من عمدا طولش دادم و کلی فحش بارم کرد . منم هرچی براش توصیح دادم که یه سری کارها رو باید انجام می دادم تو گوشش نرفت و به فحش دادن ادامه داد منم دیدم بی تربیتیش ادامه دار شد گفتم دهنتو ببند که بیشتر از این در و گوهر از توش بیرون نریزه.
خلاصه این دعوا منجر شد به قهر و الان 8 روزه ادامه داره و اون مثل بچه ها کارهایی عجیب می کنه مثلا غدا نمی خوره و دیگه منتظر ما نمی مونه صبحها و شبا دیر میاد و کاری که من کردم بی توجهی و بی اعتنایی بوده تا حالا. دیشب کارو به جایی رسوند که اصلا خونه نیومد و با توجه به 10 سال شناخت من از اون کاری عجیبی بود . من اصلا نمی دونم دیشب رو کجا گذروند می دونم خونه خانواده اش نمیره و اهل رفیق بازی نیست و اهل دود و دم و فضای مجازی و ... نیست خیلی آدم محتاطیه و فکر و خیال ورم داشته که شب کجا مونده. منم اصلا بهش زنگ نزدم و تا حالا هم نزدم و نخواهم زد چون این بار تقصیر و بی ادبی با اون بوده و خودش باید بیاد معذرت خواهی . من هر موقعی که حس کنم تقصیر از منه برای آشتی پیش قدم میشم اما اینبار نمی خوام این کارو بکنم چون حس می کنم زیادی منت مشیدم بد عادت شده . بیایید باهام حرف بزنید می آرومم کنید دارم دیوونه میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اينجور وقتا پيش قدم ميشم اما نه از جهت منت کشی، بهش ميگم اينجور زندگی کلافم کرده، يا بيا مثل آدم بالغ حرف بزنيم مشکل حل بشه و يا اگه نميخوای مشکل رو حل کنی منم ديگه صبرم تموم شده، اين تو و اين زندگيت، من رفتم
اگرم موقع صحبت رو کار يا حرف نادرستش اصرار کنه و کوتاه نياد ميگم فقط مشاور. البته شوهرم نسبتا منطقيه اما گاهی سر يه سری موضوعات نه من حرف اون رو قبول ميکنم و نه برعکس که خب ميسپريم يه بيطرف متخصص و البته غريبه قضاوت کنه بينمون
والا اصولا مردا اینجورین که دست پیش میگیرن. من نظرم اینه که زنگ بزن پیگیر شو که کجاست ولی نه با ملایمت. چون ممکنه این عادت روش بمونه که شب نیاد خونه. من یه بار شوهرم گفت اصلا نمیام خونه با کلی خواهش تمنا کشوندمش خونه دهن مهنشو سرویس کردم. 😀 نظرم اینه که نباید بذاری حس کنه با این موضوع مشکل نداری یا مهم نیست واست. بعد که اومد دوباره قهر کن.
به نظرم همینجور بی تفاوت باش. ولی یه جوری یه خبر از کسی بگیر تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده باشه.دقیقا من از دیروز با شوهرم قهرم بااینکه هیچ موقع سابقه نداشت قهر کنیم یک روز ولی اینبار تصمیم گرفتم محکم وایستم تا یاد بگیره وقتی غلطی میکنه باید عذر خاهی کنه