2777
2789

دختر کم حجاب که پسر یه خانواده مذهبی چادری بهش درخواست ازدواج داده ، مادر خواهر و عروس خانواده چادری و پدر هم مذهبی و از نظر شغلی هم اعتبارشون به همین هست . 

اونوقت همچین دختر کم حجاب توی اینجور خانواده چیا در انتطارشه !؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه بخشي از حرفت تكليفو روشن كرد . ( اعتبارشون به همين هست ) . بهتره ازشون دوري كني و با آدمهايي كه م ...

البته ما نمیدونیم ذات ادمها چیه  و بصرف اینکه طرف شغلی داره که مثلا بابد چادری باشه رو نمیتونیم ریاکار و دروغگو‌ هستن شاید واقعا معتقد باشن به مذهبو چادرو عقاید مذهبی ولی با توجه به حجاب استارتر بهتره بیشتر فکر کنه حتی رد کنه چنین پسریو چون ممکنه بعد از یمدتی باهم تنش پیدا کنن 

البته ما نمیدونیم ذات ادمها چیه و بصرف اینکه طرف شغلی داره که مثلا بابد چادری باشه رو نمیتونیم ریاک ...

درست ميگيد . ولي چيزي رو كه اكثرمون تو جامعه در مورد اينجور آدم ها ديديم اين بوده كه اكثرشون رياكار و منافقن . يه عده اي هم هستن كه واقعا معتقدن . ولي تعدادشون زياد نيست . با اينجور آدم ها يكي دو سال سر و كار داشتم و ميتونم بگم زندگي كنار اينجور آدم ها زندگي تو جهنمه .