2777
2789
عنوان

خانمهایی که دنبال اسمهای اصیل ایرانی هستین تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اسمهاي ايراني قشنگه حتي اگر به دليل اين كه كمتر انتخاب شده عجيب به نظر بياد

باهاتون کاملا موافقم پشت هر کدومش یه تاریخی هست هویت یه کشور تاریخ اون کشوره تاریخ هم افراد و اسامیشون رقم میزنن ما که به تاریخمون مینازیم پس باید اسمهاشونم بپذیریم حتی اگه قدیمی باشه یا ناملموس باشه منطورم اینه نباید بی احترامی کنیم به اسمهای ایرانی.این شخصیتها تاریخمونو رقم زدن.باهاتون کاملا موافقم.

نصف اسمهاي ليست فارسي نيستن ، بيشترشون عبري ان مثل لعيا و شنتيا و سارا و... يا تركي ان مثل آيدين يا كردي هستند مثل ژيوار و زانيار و هاوژين و...حتي بعضي هاشون ريشه ي لاتين دارن ولي ظاهرا هر اسمي عربي نباشه رو فارسي در نظر مي گيرن! 😐

خانومی ممنونم از لیستی که گذاشتین قطعا به خیلی ها میتونه کمک کنه برای انتخاب

درضمن ظاهرا دوستان بعضی هاشون طلب دارن خب اگر برای شما قابل استفاده نیست استفاده نکنید هیچ اصراری نیست.

در ضمن اسامی آذری و کردی هم نام اصیل ایرانی میتونن حساب بشن چون از اقوام ایران هستن

دوستم گفتیم ایرانی نگفتیم فارسی کرد و ترک نژاد های اصیل ایرانن

عزيزم اگر منظور  اقوام ايراني هستند خب جنوب ايران هم عربن پس اسامي عربي هم ايراني حساب ميشن مخصوصا اسامي كه در زبان فارسي كاملا متداول هستند و كاربرد دارند مثل عسل و غزل و احسان و ...

عزيزم اگر منظور  اقوام ايراني هستند خب جنوب ايران هم عربن پس اسامي عربي هم ايراني حساب ميش ...

عسل و غزل که فارسین حالا این لیستم من ننوشتم اما همه اسمهای فارسی یا کردی یا ترک توش نیست یه سری که از نظر طرف زیبا بود و اورده وگرنه تو همین لیست اسم حمیرا هم هست که عربیه پس در واقع از همه قومیتها یه جیزایی که از نظرش جالب بود و اورده.